Subiecte Română simulare Evaluare Naţională 2021. Prima probă a examenului de simulare la Evaluarea Naţională a început la ora 09:00. Vom publica subiectele la Română simulare Evaluare 2021 imediat după închierea examenului.

Subiecte Română simulare Evaluare Naţională 2021. Calendarul examenelor

29 martie 2021: Limba şi literatura română

30 martie 2021: Matematică

31 martie 2021: Limba şi literatura maternă (pentru elevii aparţinând minorităţilor naţionale care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă)

Simularea examenelor de Evaluare Națională 2021 are loc în această perioadă după ce în urmă cu un an simulările au fost anulate din cauza pandemiei şi stării de urgenţă.

Subiecte Română simulare Evaluare Naţională 2021: Baremul de corectare, pe EDU.ro
Subiecte Română simulare Evaluare Naţională 2021: Baremul de corectare, pe EDU.ro

Examenul a început la ora 09.00, iar elevii au la dispoziţie două ore pentru a rezolva subiectele la română la simulare evaluare națională 2021. În mai multe localități aflate în carantină nu se vor organiza examenele, urmând ca acestea să aibă loc la o dată ulterioră. Totuşi, elevii care locuiesc în localități carantinate din Ilfov însă învață în Bucureşti pot participa la simulările evaluării naționale 2021.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Zi mare pentru elevi. Azi are loc proba scrisă la Limba şi literatura română

Subiecte Română simulare Evaluare Naţională 2021. Reguli pentru elevi

Elevii care participă la simularea examenului de Evaluare Naţională 2021 pot intra în clase până la ora 08.30. Proba începe la ora 09.00, când se deschid plicurile sigilate cu subiecte. Elevii vor avea timp de lucru 2 ore pentru rezolvarea subiectelor la română la simulare Evaluare Națională 2021.

Este important de menţional că elevii de la clase diferite nu se vor amesteca. Ei vor fi așezați în ordine alfabetică și vor sta câte unul în bancă. Aceştia nu au voie să intre în sălile de examen cu rucsacuri sau ghiozdane, manuale, foi etc., nici cu telefoane sau tablete.

Barem Română simulare Evaluare Naţională 2021: Baremul de corectare, pe EDU.ro
Barem Română simulare Evaluare Naţională 2021: Baremul de corectare, pe EDU.ro

Citeste si: Simulare Evaluarea Națională 2021. Calendarul complet al probelor pentru clasa a VIII-a

Proba este supravegheată audio-video.

Evaluarea lucrărilor la simulăre Evaluare Naţională 2021

Evaluarea lucrărilor la simularea Evaluare Națională 2021- Română va fi făcută de doi profesori evaluatori.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Rezultatele obținute la simulări nu se pot contesta. Notele sunt comunicate elevilor și analizate la nivelul fiecărei clase, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării măsurilor adecvate pentru îmbunătățirea performanțelor școlare ale elevilor.

Subiecte Română simulare Evaluare Naţională 2021: Baremul de corectare, pe EDU.ro
Subiecte Română simulare Evaluare Naţională 2021: Baremul de corectare, pe EDU.ro

Citeste si: Teste de antrenament 2021 Evaluare Naţională: Modele de subiecte la Română şi Matematică

Rezultatele obţinute la simulări Evaluare Națională 2021 Româna şi Matematică nu se trec în catalog. Totuşi, la solicitarea scrisă a elevului sau a părintelui/tutorelui, notele obţinute la simulările naţionale pot fi trecute în catalog.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si