Subiecte Română simulare Evaluare Naţională 2021: Baremul de corectare, pe EDU.ro
Subiecte Română simulare Evaluare Naţională 2021. Elevii de clasa a 8-a susţin astăzi prima probă la simularea examenului de Evaluare Naţională 2021. Ce subiecte au primit? Barem de corectare
Subiecte Română simulare Evaluare Naţională 2021. Prima probă a examenului de simulare la Evaluarea Naţională a început la ora 09:00. Vom publica subiectele la Română simulare Evaluare 2021 imediat după închierea examenului.
Subiecte Română simulare Evaluare Naţională 2021. Calendarul examenelor
29 martie 2021: Limba şi literatura română
30 martie 2021: Matematică
31 martie 2021: Limba şi literatura maternă (pentru elevii aparţinând minorităţilor naţionale care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă)
Examenul a început la ora 09.00, iar elevii au la dispoziţie două ore pentru a rezolva subiectele la română la simulare evaluare națională 2021. În mai multe localități aflate în carantină nu se vor organiza examenele, urmând ca acestea să aibă loc la o dată ulterioră.
Totuşi, elevii care locuiesc în localități carantinate din Ilfov însă învață în Bucureşti pot participa la simulările evaluării naționale 2021.
Subiecte Română simulare Evaluare Naţională 2021. Reguli pentru elevi
Elevii care participă la simularea examenului de Evaluare Naţională 2021 pot intra în clase până la ora 08.30. Proba începe la ora 09.00, când se deschid plicurile sigilate cu subiecte. Elevii vor avea timp de lucru 2 ore pentru rezolvarea subiectelor la română la simulare Evaluare Națională 2021.
Este important de menţional că elevii de la clase diferite nu se vor amesteca. Ei vor fi așezați în ordine alfabetică și vor sta câte unul în bancă. Aceştia nu au voie să intre în sălile de examen cu rucsacuri sau ghiozdane, manuale, foi etc., nici cu telefoane sau tablete.
Rezultatele obținute la simulări nu se pot contesta. Notele sunt comunicate elevilor și analizate la nivelul fiecărei clase, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării măsurilor adecvate pentru îmbunătățirea performanțelor școlare ale elevilor.