Acoperișul unui foișor din localitatea Hurez s-a prăbușit în urma unei rafale de vânt, iar în urma incidentului o persoană a decedat. Este vorba de subprefectul de Sălaj, Virgil Țurcaș, care a fost rănit în primă fază, decedând cu puțin timp în urmă.
La fața locului au intervenit o autospecială de stingere, una de descarcerare, două echipaje SMURD și un echipaj de la Ambulanță.

Citeste si: Cod galben de vijelii în trei sferturi din țară. Vezi HARTA de la ANM. Cum e vremea în Capitală

"Imediat după nefericitul incident, subprefectul a fost preluat de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) Zalău şi a fost transportat la Horoatu Crasnei pentru a fi preluat de către elicopterul SMURD. În ciuda eforturilor cadrelor medicale prezente la faţa locului, care au încercat stabilizarea sa mai multe zeci de minute, acesta a fost declarat decedat", spune Lucian Andrei Jacodi, purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Vijelii, averse torențiale și descărcări electrice în toată țara până sâmbătă- HARTA

Cod galben de vijelii în trei sferturi din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi dimineața, o atenţionare Cod galben de intensificări ale vântului şi instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabilă în trei sferturi din ţară pe parcursul zilei de 21 iunie.

Citeste si:  VIDEO- Un val de căldură african se îndreaptă spre România. Se vor înregistra temperaturi de 35 de grade

Cod galben de la ANM.  În această perioadă, vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală de peste 55- 75 km/h şi izolat 80 km/h.

Vor fi perioade cu vijelii, frecvente descărcări electrice, grindină şi averse torenţiale, iar cantităţile de apă vor depăşi 20- 30 l/mp.

Citeste si: Temperatura apei mării în weekend. Vestea momentului pentru cei care merg pe litoral


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si