Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Subprefectul județului Sălaj a murit după ce acoperișul unui foișor s-a prăbușit

Subprefectul județului Sălaj a murit după ce acoperișul unui foișor s-a prăbușit din cauza unei rafale puternice de vânt. Salvatorii s-au luptat să îi salveze politicianului viața și au mobilizat chiar și un elicopter SMURD, însă totul a fost în zadar. Alte trei persoane au fost rănite în incident.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Subprefectul județului Sălaj, Virgil Țurcaș, a murit, marți, la 53 de ani, după ce acoperișul unui foișor din Hurez s-a prăbușit.

Medicii nu l-au mai putut salva

Potrivit ISU Sălaj, autoritățile au fost sesizate, astăzi, prin apel la 112 cu privire la faptul că acoperișul unui foișor din localitatea Hurez în care se aflau mai multe persoane care participau la un eveniment s-a prăbușit în urma unei rafale de vânt.

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere, una de descarcerare, două echipaje SMURD și un echipaj de la Ambulanță.

Citeste si: Accident grav în Timiş: Un bărbat a murit după ce a intrat cu autoturismul într-un tir

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Imediat după incident, subprefectul a fost preluat de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) Zalău şi a fost transportat la Horoatu Crasnei pentru a fi preluat de către elicopterul SMURD. 

Citeste si: Tragedie în Sălaj: O femeie și-a bătut soțul până acesta a decedat

"Subprefectul judeţului Sălaj, Virgil Ţurcaş, rănit grav, marţi, în urma prăbuşirii acoperişului unui foişor, în localitatea Hurez, a decedat în urmă cu puţin timp. Imediat după nefericitul incident, subprefectul a fost preluat de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) Zalău şi a fost transportat la mică distanţă, pentru a fi preluat de către elicopterul SMURD.

În ciuda eforturilor cadrelor medicale prezente la faţa locului, care au încercat stabilizarea sa mai multe zeci de minute, acesta a fost declarat decedat", au arătat reprezentanţii Prefecturii Sălaj.

Patru persoane au fost rănite

Virgil Ţurcaş participa, ca invitat, alături de alte oficialităţi judeţene şi primari, la o întâlnire a ADI Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în Sălaj.

Citeste si: Un bărbat din Italia a fost găsit mort după 10 ani de la dispariția sa

"În urma incidentului patru persoane au fost rănite, dintre care una a fost rănită grav şi a fost găsită inconştientă. Aceasta a fost preluată de echipajul TIM şi a fost transportată la Horoatu Crasnei pentru a fi preluată de către elicopterul SMURD. Celelalte trei persoane au fost asistate medical la faţa locului, fără a fi nevoie de transport la spital", a arătat reprezentanții prefecturii.

Citeste si: Moarte suspectă în Botoșani: un om de afaceri a murit în circumstanțe necunoscute

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI