Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Succesul vine la halbă. Berea, băutura preferată a românilor

O berărie de pe Calea Victoriei se bucură cu sortimente alese de bere, făcute după o metodă clasică.

Larisa Rațiu,

Succesul vine la halbă [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Beri de toate culorile și pentru toate gusturile. Cu asta se laudă această berărie autohtonă de pe Calea Victoriei, băutura e artizanală, românească, făcută după o metodă clasică. Fie că e blondă, roșie sau brună, băutura are un gust intens. Chiar și acum, toamna, managerii spun că vând sute de beri la draft, zilnic.

Prețul berilor pleacă de la 19 lei până la 23-24, în funcție de tipul berii.

Savoarea berii, elementul cheie al afacerii

”De ce ați venit aici la berărie?”

”Sunt în drum spre librărie, o carte buna, cere o bere bună”, spune un client.

Alături de bere, în meniu sunt și câteva preparate gustoase. Carnea acestora e marinată....tot în licoarea artizanală.

”Ce preparate ne-ai pregătit aici?”

Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro

Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Băutura, atât de apreciată în sezonul cald, este acum mai scumpă față de anul trecut

”Bineînțeles, niște preparate care să meargă cu bere, de la pizza și hot dog, o carne marinata în bere bruna, arată delicios”, spune Costi Neagu, manager.

Mergem mai departe la un alt local din Capitală- cea mai mare berărie-restaurant din sud-estul Europei care se întinde pe o suprafață de 5 mii de metri pătrați.

Aici, într-o zi de weekend se pot consuma până la 8 mii de beri la halbă. Toate acestea, desigur, vin însoțite de platouri cu bunătăți.

”Acestea sunt cele doua extreme si cele mai vândute platouri pe care le avem noi, un platou cu ciolan, mici, piept de curcan, cam tot ce îți poți dori într-o seară pentru doua trei persoane, iar în fața mea e un platou vegetarian, vinete, ardei copți”, spune Ștefan Rotaru.

Într-o zi aglomerată, angajații fac, cumulat, chiar și 1500 de kilometri printre mese, de la un client la altul.

Berăria organizează inclusiv petreceri private cu mii de invitați.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI