In articol:
Beri de toate culorile și pentru toate gusturile. Cu asta se laudă această berărie autohtonă de pe Calea Victoriei, băutura e artizanală, românească, făcută după o metodă clasică. Fie că e blondă, roșie sau brună, băutura are un gust intens. Chiar și acum, toamna, managerii spun că vând sute de beri la draft, zilnic.
Prețul berilor pleacă de la 19 lei până la 23-24, în funcție de tipul berii.
Savoarea berii, elementul cheie al afacerii
”De ce ați venit aici la berărie?”
”Sunt în drum spre librărie, o carte buna, cere o bere bună”, spune un client.
Alături de bere, în meniu sunt și câteva preparate gustoase. Carnea acestora e marinată....tot în licoarea artizanală.
”Ce preparate ne-ai pregătit aici?”
Citește și: VIDEO- Băutura, atât de apreciată în sezonul cald, este acum mai scumpă față de anul trecut
”Bineînțeles, niște preparate care să meargă cu bere, de la pizza și hot dog, o carne marinata în bere bruna, arată delicios”, spune Costi Neagu, manager.
Mergem mai departe la un alt local din Capitală- cea mai mare berărie-restaurant din sud-estul Europei care se întinde pe o suprafață de 5 mii de metri pătrați.
”Acestea sunt cele doua extreme si cele mai vândute platouri pe care le avem noi, un platou cu ciolan, mici, piept de curcan, cam tot ce îți poți dori într-o seară pentru doua trei persoane, iar în fața mea e un platou vegetarian, vinete, ardei copți”, spune Ștefan Rotaru.
Într-o zi aglomerată, angajații fac, cumulat, chiar și 1500 de kilometri printre mese, de la un client la altul.
Berăria organizează inclusiv petreceri private cu mii de invitați.