In articol:
Beri de toate culorile și pentru toate gusturile. Cu asta se laudă această berărie autohtonă de pe Calea Victoriei, băutura e artizanală românească, făcută după o metodă clasică. Fie că e blondă, roșie sau brună, băutura are un gust intens.
Citește și: VIDEO- Am dat vinul pe bere. România se află pe locul 7 la consumul de alcool, în Europa
Costi Neagu, manager: „Prețul berilor pleacă de la 19 lei la draft până la 23-24 în funcție de tipul berii.”
„De ce ați venit aici la berărie? Sunt în drum spre librărie, rimează cu berărie, o carte bună cere o bere bună.”
Alături de bere, în meniu sunt și câteva preparate gustoase. Carnea acestora e marinată tot în licoare artizanală.
Costi Neagu, manager: „Ce preparate ne-ai pregătit? Bineînțeles niște preparate care să meargă la bere, de la pizza la hot dog, o carne marinată în bere bruna artizanală, este foarte delicioasă.”
Restaurantele din Capitală se laudă că se consumă peste 8.000 de beri la halbă
Mergem mai departe la un alt local din Capitală, cea mai mare berărie, restaurant din sud-estul Europei care se întinde pe o suprafață de 5.000 de metri pătrați. Aici, într-o zi de weekend se pot consuma până la 8.000 de beri la halbă. Toate acestea, desigur, vin însoțite de platouri cu bunătăți.
Ștefan Rotaru, manager: „Acestea sunt cele două extreme și cele mai vândute platouri pe care le avem noi, în partea dreaptă stângă avem un platou cu ciolan, cârnați românești, mici, piept de curcan, cam tot ce îți poți dori într-o seară pentru 2-3
Într-o zi aglomerată, angajații fac, cumulat, chiar și 1.500 de kilometri printre mese, de la un client la altul. Berăria organizează inclusiv petreceri private cu mii de invitați.