Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, la spitalul din Rădăuţi au fost testate până acum 122 de cadre medicale, iar 28 dintre acestea au fost depistate pozitiv. Este vorba de medici, asistente, infirmiere şi brancardieri, cele mai afectate fiind secţiile ATI şi Chirurgie.

Citeste si: Liderul deputaţilor PSD, la Ora Guvernului: Zilele prostiei, cum au rămas în mentalul colectiv, au pus în pericol sănătatea oamenilor

Toate aceste persoane au fost internate în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Municipal Rădăuţi, majoritatea având forme uşoare ale bolii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Spania dorește introducerea venitului minim universal. Câți bani vor primi cele mai vulnerabile persoane

Conducerea spitalului a comunicat Direcţiei de Sănătate Publică Suceava modificarea graficului de gărzi şi ture, astfel încât activitatea din secţiile spitalului să nu fie afectată.

Managerul spitalului municipal Rădăuţi, Traian Andronachi, a declarat pentru ”Monitorul de Suceava” că are suspiciuni că sursa infectării cadrelor medicale ar fi pacienţi care au fost direcţionaţi de la alte spitale din judeţ şi care nu au fost testaţi.

Citeste si: Florin Roman, la Ora Guvernului: "Voi vorbţi de responsabilitate? Aţi bătut românii în stradă la 10 august"

Conducerea unităţii medicale a solicitat testarea tuturor cadrelor medicale din Spitalul Municipal Rădăuţi. În total, la acest spital lucrează 600 de cadre medicale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si