Potrivit conducerii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava, la centrul de la Costâna au fost testaţi 103 angajaţi, iar dintre aceştia au fost identificaţi pozitiv 35.

Citeste si: Marea Britanie anunță cel mai redus număr de decese. Cel mai mic bilanț din martie

Totodată, din cei 154 de beneficiari ai centrului, au fost confirmate cu noul coronavirus 68 de persoane.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"În acest moment, la CRRN Costâna sunt luate măsuri privind înlocuirea personalului diagnosticat pozitiv cu personalul aflat în izolare la domiciliu, separarea beneficiarilor pozitivi într-o altă locaţie, faţă de cei negativi, numirea unui coordonator pentru monitorizarea situaţiei, instruirea personalului, realizarea traseului epidemiologic, dezinfecţia tuturor locaţiilor din incinta centrului, suplimentarea stocului de echipamente de protecţie şi produse de igienă”, a declarat Nicoleta Daneliuc, purtătorul de cuvânt al DGASPC Suceava.

Citeste si: Dezvăluiri din pușcărie! Cu cine stă Liviu Dragnea în perioada pandemiei de coronavirus la închisoare!

Citeste si: Dezvăluiri din pușcărie! Cu cine stă Liviu Dragnea în perioada pandemiei de coronavirus la închisoare!

Ea a mai spus că angajaţii diagnosticaţi pozitiv sunt transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, unde vor fi internaţi pentru monitorizare şi tratament specific.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si