Close sidebar
Close sidebar

Suceava: Trafic feroviar si rutier restrictionat dupa ce un TIR s-a rasturnat pe calea ferata

Traficul feroviar in dreptul localitatii Iacobeni, judetul Suceava, a fost restrictionat, miercuri, dupa ce un TIR s-a rasturnat pe calea ferata, un tren de persoane fiind redirectionat din zona. De asemenea, traficul rutier pe drumul national 17 a fost ingreunat aproximativ o ora pentru ridicarea autovehiculului de mare tonaj.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a anuntat ca, miercuri, un autotren a iesit de pe carosabil in dreptul localitatii Iacobeni, judetul Suceava, si a cazut pe firul al doilea al sectiei de cale ferata 502 (la kilometrul feroviar 96+400).

"Un tren de persoane a fost redirectionat pe firul unu, iar ulterior, nefiind trenuri in circulatie, a fost scos de sub tensiune si firul unu, pentru ca operatiunea de ridicare sa se efectueze fara riscuri", a prezizat IGPR.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Potrivit sursei citate, pe durata ridicarii TIR-ului a fost restrictionat si traficul rutier pe drumul national 17- Vatra Dornei- Campulung Moldovenesc, in zona localitatii Iacobeni.

Operatiunea de ridicare a durat aproximativ o ora, fiind redeschis atat traficul rutier, cat si cel feroviar.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI