Anchetatorii au retinut faptul ca, in perioada 11 aprilie 2015 – 18 iulie 2017, Petru Daneliuc, de 38 de ani, din comuna Izvoarele Sucevei, a incercat sa intretina relatii sexuale de tip normal si anal cu fiica sa D.E., in varsta de noua ani, prin constrangere, profitand de autoritatea acestuia asupra ei si de varsta minorei.

Citeste si: Mesajul sfasietor al lui Adrian Radulescu, sotul fiicei lui Marius Teicu. "Sa ne rugam putin pentru Patricia!"

De asemenea, din luna iunie 2017, in mai multe randuri, a incercat sa intretina relatii sexuale cu fiica sa D.I.P., in varsta de sapte ani, prin constrangere, profitand de autoritatea acestuia asupra ei si de varsta acesteia. Cele de mai sus au avut loc atat in locuinta de la adresa de domiciliu a celor susmentionati cat si pe un teren agricol situat tot in satul Brodina, comuna Izvoarele Sucevei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Cele doua copile au fost duse la Serviciul de Medicina Legala, unde medicii au stabilit ca ambele sunt virgine.

Daneliuc a fost suspus testului poligraf, ocazie cu care a recunoscut oribilele fapte pe care le-a comis, relateaza Adevarul.

Citeste mai multe AICI.  

Sursa foto: Adevarul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Te-ar putea interesa si