Close sidebar
Close sidebar

Sufera de o boala contagioasa si e plin de rani pe corp, insa medicii ii dau drumul inapoi pe strada. Povestea batranului care umbla hai-hui prin Mehedinti

E plin de rani pe tot corpul si sufera de o boala contagioasa! Asta nu i-ar fi oprit insa pe medicii de la Spitalul Judetean din Mehedinti sa-I dea drumul inapoi pe strada. Cel putin asa sustine batranul care traieste cu singura dorinta: sa-i potoleasca cineva durerea.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

El este nea Marcel. De cinci ani umbla haihui prin Mehedinti. Ramas fara de niciunele, din motive numai de el stiute, a capatat acum o boala greu de dus pe picioare si contagioasa.

A lucrat in minerit si ca vatman, insa pensie nu are. Iar de cateva luni, scabia nu-i da pace. Dar,  in loc sa primeasca ajutor este izgonit.

Sta undeva in gara din Drobeta Turnu Severin, loc prin care trec zilnic sute de oameni.
Este constient de boala pe care o are asa ca s-a dus la medic… insa de acolo a plecat dupa trei zile cu boala cu tot, inapoi in strada.

Un om cu suflet, jurnalistul Alin Ghitulescu a chemat autoritatile. Asa a ajuns nea Marcel sa fie urcat in salvare si bagat in carantina pentru 21 de zile.

Cat despre reactia spitalului judetean Mehedinti, locul in care batranul mancat de scabie s-a prezentat prima data…

"Nu am nicio informatie despre cele petrecute in cursul zizilei de ieri sau anterior acestei
date iar pentru informatii care nu sunt de actualitate luni dimineata va adresati purtatorului de cuvant al spitalului."

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI