Sumă considerabilă ascunsă pe corpul unui femei

Potrivit Poliţiei de Frontieră, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, miercuri seară, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Passat înmatriculat în România, cetăţeanul sirian H.A., în vârstă de 37 de ani, împreună cu soţia sa, cetăţeanul român H.N., în vârstă de 38 de ani.   

În urma unui control amănunţit asupra autoturismului şi persoanelor, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunsă pe corpul femeii, suma totală de 242.000

de euro. 

Citeste si: Accident incredibil produs în Suceava! Doi tineri s-au îmbătat şi au schimbat locurile la volan

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Complicele lui Gheorghe Dincă cere să fie lăsat liber! Ștefan Risipiceanu vrea să iasă din arest! ”Nu am facut nimic. El zice așa ca să ma bage și pe mine” 

Citeste si: INS a confirmat creşterea economiei României de 3% în al treilea trimestru

Ce spun persoanele prinse la graniță

La cercetări, cei doi soţi au declarat că banii le aparţin şi intenţionau să îi folosească pentru achiziţionarea unui apartament în Istanbul- Turcia.

Deoarece nu a putut fi justificată legalitatea provenienţei şi destinaţia sumei de bani, aceasta a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră giurgiuveni fac cercetări pentru evaziune fiscală şi "schimbarea sau transferul de bunuri, cunoscând că acestea provin din săvârşirea de infracţiuni în scopul ascunderii sau al disimulării originii ilicite a acestor bunuri".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si