Cercetat pentru coruptie in cateva dosare grele, in care prejudiciul stabilit de procurori este de sute de milioane de euro, Marian Vanghelie a petrecut o perioada in arest, in 2015, dupa care a fost consemnat in arest la domiciliu pentru cateva luni.

Fostul primar al Sectorului 5 si-a fixat domiciliul, dupa iesirea din detentie, intr-o superba vila inchiriata pe malul lacului Snagov, mutandu-se acolo cu iubita Oana Niculescu Mizil si cu fetita de doi ani pe care o au impreuna.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Beneficiind de o vedere fabuloasa, constructia luxoasa are 6 camere, 4 bai, 3 terase, o suprafata utila de 450 metri patrati si un teren aferent de 1200 de metri, plus toate facilitatile (gresie, termopan, parchet, etc.).

Pentru respectivul imobil, Vanghelie plateste lunar 2800 de euro, durata contractului de inchiriere fiind de 3 ani, ceea ce inseamna ca politicianul a achitat 100800 euro pentru confortul familiei.

Informatia ca durata contractului de inchiriere este de trei ani apare in anuntul proprietarului, care a scos din nou la vanzare vila, pretul solicitat fiind acelasi ca acum trei ani, 800000 de euro.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si