Conform bugetul.ro, soţia fostului sef de stat are o pensie de 10.600 de lei.

 Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, s-a insurat cu Elena "Nina” Serbanescu pe 21 iulie 1951, cand ambii aveau doar 21 de ani. In aceasta vara, ei au aniversat 66 de ani de casnicie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Ne intelegem din ochi sau chiar anticipat, ea avand o adevarata premonitie in ceea ce ma priveste. Pentru mine, sotia nu este numai omul iubit, cel mai apropiat, loial si devotat, dar si cel mai bun prieten si sfatuitor.

Ne completam. Ea are multe calitati care mie imi lipsesc: o intuitie extraordinara si un fler deosebit la oameni. Este mai intransigenta si neiertatoare cu cei care ii insala bunacredinta. Am petrecut impreuna multe clipe frumoase, am avut satisfactii si impliniri, dar am infruntat impreuna si momente deosebit de dificile, ceea ce ne-a apropiat si ne-a calit. Este, fara indoiala, omul de langa mine cel mai drag si pretios ”, a marturisit, la un moment dat, Ion Iliescu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si