Gabriela Firea ii cere 100.000 euro bloggerului Cetin pentru publicarea unor „informatii denigratoare” pe care acesta le-ar fi publicat pe site-ul sau incepand cu anul 2016. Primarul General al Capitalei sustine ca cel mai cunoscut blogger din Romania a dus o adevarata campanie impotriva Gabrielei Firea in ultimii doi ani si cere obligarea acestuia eliminarea tuturor informatiilor si fotografiilor publicate dar si prezentarea scuzelor publice fata de cele afirmate.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Incepand cu anul 2016 persoana subsemnatei a format obiectul unei veritabile campanii de denigrare din partea paratului, campanie ce nu a fost justificata nici un moment de vreun temei legal si care mi-a afectat in mod direct, continuu si grav drepturile mele fundamentale la onoare si demnitate”, scrie Gabriela Firea in chemarea in judecata impotriva bloggerului Cetin Ametcea.

Cetin spune ca actiunea Gabrielei Firea este menita sa-i inchida site-ul, unul dintre cele mai vechi si mai importante din lumea blogging-ului. El a profitat astfel de situatie si a invitat comunitatea sa doneze in continuare cate 3 euro pentru ca site-ul sa poata supravietui.

Foto: Cetin.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si