În Sectorul 3 se regăsesc cele mai piperate prețuri atunci când vine vorba de locurile de parcare.

Citeste si: Percheziţii domiciliare pentru destructurarea unor grupări infracţionale specializate în trafic de droguri

Prețul de pornire al unui loc de parcare scos la licitație de primărie este de 51 de lei. Cine este dispus să scoată mai mulți bani din buzunar, acela primește locul de parcare, însă cu o singură condiție, îl va ocupa doar pentru un an.

Toate locurile de parcare arată la fel, dar diferența o face prețul.

Ce sumă exorbitantă a plătit un bucureștean pentru locul de parcare

Dacă în mod obișnuit pentru un loc de parcare se plătește suma de 500 de lei pe an pentru a fi închiriat, pentru locul cu numărul 10 din Sectorul 3 s-a licitat până la suma de peste 30.000 de lei (peste 6.000 de euro).

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Curs valutar BNR azi, 12 octombrie 2022. Noile cotații pentru euro şi dolar

Un alt loc de parcare din Sectorul 3 a fost cumpărat cu 22.000 de lei. Bucureșteanul care l-a achiziționat a făcut credit la bancă.

”Am avut banii, dar cu greu i-am strâns. A fost soțul la licitație, a depus dosarul și ne-am dus am licitat, 7.000 de lei a fost, dar e locul foarte mic.

Nu ai unde.

Trebuie să te chinui sa parchezi, să te uiți să nu fie cineva acolo si domnul primar nu face nimic”, a povestit o locuitoare din Sectorul 3, citată de jurnaliștii de la  observatornews.ro.

Citeste si: Eliberare dificilă la penitenciarul din Găești. Un bărbat a fost dat afară cu forța după ce a refuzat să iasă din celulă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si