Publicul a dictat prin vot topul celor 10 finaliști, dintre aceștia 4 fiind români, iar restul de 6 provenind din Iran sau India. Nume ca: Bahram Arjmandnia, Mihai Victor Eugen, Hamid Soufi, Sergiu Fărcășanu, Ioana Elena Barbu, Farinaz Soleimani, Gelu Pascal, Venugopal Galisetty, Saeed Sadeghi sau Yalda Hasheminezhad și-au pus semnătura pe cele mai votate caricaturi. Concursul a devenit o veritabilă scenă pentru etalarea talentului în grafică și mesaj iscusit și pentru artiști din Rusia, China, Franța, Belgia, Turcia, Polonia, Columbia, Italia, Brazilia, Uzbekistan, Cehia, Siria, Egipt, Ucraina, Serbia, Indonezia, Afganistan, California, Brazilia.

Citeste si: VIDEO- Românul din Rahova care le da lecții de viață americanilor la ei acasă

Condiția de participare, aceea de a trimite câte 4 caricaturi fiecare, de-a lungul celor 5 săptămâni de concurs, a nu mai puțin de 392 de imagini ajunse în marea finală. Ca o bucurie în plus pentru organizatori a venit și moment în care unii dintre participanți au dat frâu liber entuziasmului și nu este limitat la numărul impus de 4 caricaturi scrise, motiv pentru care să aibă grijă numărul total al imaginilor primite ridicându-se la aproximativ 500. Acestea au rămas în colecția Goldring și vor ilustra articole viitoare de educație financiară, neputând fi oferite spre vot publicului.

Citeste si: Doliu in lumea muzicii rock. A murit Dusty Hill, basistul trupei ZZ Top

La final, clasamentul arată așa:

Locul I: Farinaz Soleimani – Iran, cu 27 de puncte

Locul al II-lea: Gelu Pascal – România, cu 25 de puncte

Locul al II-lea: Gelu Pascal – România, cu 25 de puncte

Locul al II-lea: Gelu Pascal – România, cu 25 de puncte.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Locul al III-lea: Mihai Victor Eugen – România, cu 22 de puncte

Locul al II-lea: Gelu Pascal – România, cu 25 de puncte

Locul al III-lea: Mihai Victor Eugen – România, cu 22 de puncte

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Juriul a avut bucuria de a acorda câte un telefon oferit de partenerul concursului, iHunt, oricărui participant dintre cei 10 finaliști. Cei trei norocoși au fost Mihai Victor Eugen, Ioana Elena Barbu și Gelu Pascal.

Concursul mai are un as în mânecă la final, pentru că va premia și efortul celor care care s-au implicat prin vot: trei dintre aceștia vor câștiga, prin tragere la sorți, un smartphone, o sonerie inteligentă și un aspirator vertical din partea sponsorului iHunt..

Citeste si: Gala Oscar 2021. Lista nominalizărilor la Premiile Academiei Americane de Film

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Creativitatea și apetitul de care au dat dovadă de participare, dar și succesul proiectului îi determină pe organizatori să privească optimiști spre viitor în ceea ce privește astfel de inițiative.

Caricaturile participante pot fi regăsite pe: caricaturi.goldring.ro/. De aici rămâne doar un pas spre albumul digital promis la debutul concursului, semnat Goldring.

***

Despre SSIF Goldring

Societatea de brokeraj Goldring a fost înființată în 1998 și este condusă de Virgil Zahan care este și acționarul principal al companiei. În ultimii ani a oferit servicii de consultanță corporativă în special pentru finanțare prin piața de capital, listări la BVB, guvernanță corporativă, operațiuni pe piața de capital (majorări de capital, oferte publice, programe de răscumpărare/stabilizare). În ceea ce privește activitatea de brokeraj, Goldring se adresează mai ales clienților de retail prinrea de servicii de tranzacționare execution-only, administrare de portofolii și consultanță în investiție.

Citeste si: 10 idei de cadouri pentru persoanele in varsta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si