Close sidebar
Close sidebar

Sunt dărâmați de durere. Ce decizie au luat părinții lui Tudor la câteva zile de la înmormântare

Durerea provocată de pierderea lui Tudor lasă urme adânci în viața părinților din Zalău care și-a înmormântat copilul în vârstă de 15 ani.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tudor a fost condus pe ultimul drum zilele trecute, iar în Capela Ortodoxă era o liniște cutremurătoare. Părinții băiatului au fost copleșiți de durere, iar decizia pe care au luat-o vorbește de la sine.

La câteva zile de la înmormântare, unchiul lui Tudor, Horia Niream a postat un emsaj emoţionant pe Facebbok. Şi-a exprimat recunoștința față de persoanele care s-au implicat în acest caz.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Mulțimile au plecat, obrajii lăcrimați s-au uscat iar pe muntele de coroane din Zalău a căzut o brumă de Februarie. Familia lui Tudor își exprimă recunoștința și extinde mii de mulțumiri tuturor persoanelor care s-au implicat pozitiv atât trupește cât și sufletește în acest caz.

Părinții au decis să ia o pauză din mediul online și rog lumea să le respecte decizia", este mesajul postat de unchiul lui Tudor Niream.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI