Close sidebar
Close sidebar

"Sunt mandru si sunt alaturi de el!" Declaratia surprinzatoare a tatalui premierului Grindeanu, membru PSD si el

Primul-ministru Sorin Grindeanu refuza sa demisioneze la cererea lui Liviu Dragnea (si a Comitetului Executiv National PSD), care ii reproseaza ca nu ar fi indeplinit programul de guvernare stabilit de PSD.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 Ministrii Guvernului Grindeanu au demisionat, dar Sorin Grindeanu i-a cerut presedintelui PSD, Liviu Dragnea, sa demisioneze si el, daca tot se vorbeste de un presupus esec al guvernarii, Dragnea fiind cel care a numit toti ministrii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

„Nu am vorbit cu Sorin, asa ca nu vreau sa comentez, il las pe Sorin, el trebuie sa vorbeasca. Doar atat vreau sa spun: Sunt mandru de el si sunt alaturi de el !”, a spus Nicolae Grindeanu, membru PSD si membru in Consiliul Judetean Caras-Severin, potrivit argument-cs.ro.  

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI