Tatuată pe tot corpul, Sara Mills, de 36 de ani din Virginia, a dezvăluit într-un clip pe TikTok că regretă sincer majoritatea tatuajelor pe care le-a făcut la 20 de ani.

Citește și: "Cel mai tatuat om din lume", fericit să lucreze ca profesor la o școală primară/ Sylvain: ”Copiilor nu le pasă de tatuaje”

Motivul principal al femeii este că tatuajele nu reflectă cine este ea în prezent.

Tatuajele, o „formă de autovătămare”

Femeia extrem de tatuată, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos, spune că regretă aproape toată cerneala de pe corpul ei, susținând că tatuarea a fost o „formă de autovătămare”.

Citește și: Bunica tatuată pe 90% din corp a dezvăluit cum arăta înainte să cheltuie 40.000 euro pe transformarea-șoc

Într-un clip TikTok emoționant, Sara Mills spune că toate tatuajele pe care le-a făcut la 20 de ani nu mai reflectă cine este ea la vârsta de 36 de ani.

@saraovershares Replying to @NIRI does regretting my tattoos affect my life? Thank you for asking 🤍 I hope this answers! #tattooregret #tattooregrets #personalgrowth #over30 ♬ original sound- Sara

Sara Mills, de 36 de ani din Virginia

Sara Mills, de 36 de ani din Virginia

[Sursa foto: TikTok]

Sara Mills, de 36 de ani din Virginia

Sara Mills, de 36 de ani din Virginia

[Sursa foto: TikTok]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Sara Mills a spus: „Imaginați-vă că v-ați pus o cămașă pe când aveați 20 de ani, iar acum trebuie să o purtați pentru tot restul vieții. Așa se simte cineva care s-a tatuat excesiv înainte de a te transforma într-un om complet dezvoltat".

„Cred că dacă ai întreba pe aproape oricine are peste 30 de ani dacă are o idee mai bună despre cine este ca persoană la 30 de ani decât la 20 de ani, vei primi un răspuns de genul „Doamne, da”.

Citește și: Cum arăta înainte de operații femeia cu cei mai mari pomeți din lume. "Îmi era rușine de mine"

Sara mai spune că are o estetică mult mai feminină acum decât în zilele ei de tinerețe „întunecate, înfricoșătoare și pline de capriciu”.

"Sunt mai în vârstă și îmi regret tatuajele”

„Port mult alb și volane, pur și simplu estetica mea nu se potrivește cu tatuajele pe care mi le-am făcut”, a adăugat ea.

„Fără niciun reproș la adresa artiștilor. Încă primesc o tonă de complimente la adresa lor, doar că mi-aș dori să nu fie pe corpul meu. Mi s-a spus că îmi voi regreta tatuajele când voi îmbătrâni, sunt mai în vârstă și îmi regret tatuajele”, a mai spus americanca.

@saraovershares You’ve been asking for dumbest tattoos so here is the biggest dumb one! #tattooregret #tattooregrets #over30 #CapCut ♬ original sound- Sara

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si