Sunt ultimele clipe alaturi de doamna comediei romanesti, Stela Popescu. Sicriul cu trupul neinsufletit al actritei a fost depus la teatrul pe care l-a slujit vreme de  doua decenii. Colegul meu Claudiu Mocan este la Teatrul de revista Constantin Tanase, acolo unde admiratorii vin sa aduca un ultim omagiu stelei comediei romanesti. Claudiu te ascultam!

CORINA CHIRIAC:"Aceasta e casa noastra... Teatrul de Revista... e mai sarac..va ramane mai sarac fara doamna a comediei ..Stela Popescu!"
"Drum bun, Stela. Eu niciodata nu plang..nu m-a vazut nimeni plangand, dar imi pare enorm de rau"

ALEXANDRU ARSINEL: "Imi va reveni tot timpul in minte numele "Stela" si ma va deruta. Imi va crea momente de uitare, de ratacire, de lacrimi... e foarte greu"

MITICA POPESCU:"Doamna teatrului romanesc care a inveselit sute de mii de oameni, a jucat in sute de piese.... Probabil ca a obosit si acum s-a dus sa se odihneasca putin"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

In ropote de aplauze a intrat pentru ultima oara Stela Popescu in teatrul pe care vreme de 2 decenii l-a slujit magistral. Pe langa actori, regizori, prieteni, s-au strans sute de oameni simpli sa-i aduca un ultim omagiu. Stela Popescu era unica, spun cu totii, si ii multumesc pentru ca atatia ani le-a descretit fruntile si le-a inseninat viata de multe ori amara!

"O bogatie pe care nu a putut sa ne-o ia nimeni, decat bunul Dumnezeu.

A muncit pana in ultima clipa si... imi pare rau"
"Avea un suflet bun, discreta, modesta, dar imi pare rau ca multi vin din sa o vada din curiozitate, nu sa ii aduca un ultim omagiu"
"E foarte dureros pentru teatrul romanesc si pentru civilizatia noastra"

Medicii spun ca Stela Popescu ar fi trait si astazi DACA la aceea gala de acum 3 zile, cineva si-ar fi dat seama ca artista nu este in apele ei si ar fi chemat salvarea.

"Doamna Stela popescu felicitari! Poftiti aici alaturi de noi!"
Cu greu urca pe scena doamna comediei romanesti. Iar cand toti se asteaptau la un discurs in stilul characteristic,  Stela Popescu pare ca nu isi mai gaseste cuvintele.

"Eu am venit acum nu pentru ca eu sunt neorganizate, ci pentru ca voi sunteti! E 20, 50, de 20 si am vazut acasa, toata casa mea…v-am vazutpe voi,  pe voi intai pentru  ca ei nu m-au chemat"
 
Toata lumea credea ca asista la o sceneta. Dar.... nivelul de incoerenta al actritei ar fi trebuit sa fie un semnal de alarma.

DRAGA OLTEANU MATEI: Are dreptate Carmen Tanase cand spune: cum se poate ca dintr-o sala intreaga nimeni sa nu isi fi dat seama?

Acum intrebarea sta pe buzele tuturor: ar fi putut fi salvata Stela Popescu, daca cineva ar fi apelat la ajutorul unui medic in acea seara?

DRAGA OLTEANU MATEI: Era ceva incoerenta, ceea ce m-a surprins pe moment m-am gandit ca poate e un monolog ceva, dar m-a surprins ca a scapat din mana premiul si nu

a schitat nici un gest.

MONICA DAVIDESCU: "Initial am crezut ca joaca un rol... apoi am pupat-o.. a luat premiul si a plecat acasa"

Citeste si: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”- kfetele.ro

Citeste si: Alin Oprea, dezvăluiri incendiare despre viața la Londra a fostei sale soții și a celor doi copii: "Un apartament pentru ei pe credit, dar cu un avans destul de mare, 100 de mii de lire s-au dat atunci"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

LAURENTIU DAMIAN: "Ar fi meritat ca cineva din cei 300 de invitati de la acea gala ar fi trebui sa vada ca ceva s-a intamplat cu marea doamna si sa reactioneze... dar uneori cred ca Dumnezeu e mai puternic decat toti"

Jale mare este si in comuna sibiana Slimnic, acolo unde Stela Popescu a locuit cu mama sa in anul 1942.

Simion Blaga a fost colegul sau in clasa intai. A vorbit cu artista in urma cu o luna.  

Simion Blaga: Intr-o seara zic mai trebuie s-o sun sa vorbesc cu ea, a zis ca e tare ocupata, parca imi dadea voiosie in mine asa.

Oamenii au depus coroane si au aprins lumanari langa casa in care a locuit artista si in care, astazi, functioneaza un dispensar.

Sicriul cu trupul actritei va fi depus maine la Manastirea Cernica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si