De la 6 pana la 13 lei, atat costa in supermarket fructele mucegaite. Cumparatorul trebuie sa caste bine ochii inainte sa puna in cos.

De aici si concluzia gospodinei: „Suntem lada de gunoi. Platim scump si mancam extraordinar de prost”.

Intram in cateva hipermarketuri sa vedem cat de atent sunt sortate fructele si legumele. O doamna scormoneste de zor intr-o lada cu prune.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Una dintre angajatele hipermarketului trage cu urechea si simte nevoia sa intervina: „Alea-s mai coapte, celelalte sunt mai crude. Aia e diferenta. Eu va tai una din aceea mai zbarcita sa vedeti ca e mai buna la gust decat cealalta”.

Totul in timp ce femeia indeparteaza frunzele stricate ale salatelor expuse la vanzare.

Cumparatorii nu par deranjati. S-au obisnuit sa fie atenti.
Aceasta femeie jumuleste frunzele stricate ale unei verze.

„Fie ca vorbim de mucegai, fie ca vorbim de lovituri mecanice, trebuie scos de pe raft de la comercializare. Discutam de aceasta obligativitate de a sorta fructele si legumele inainte de a fi comercializate ”, a declarat Bogdan Pandelica, presedinte ANPC.

Ati descoperit fructe sau legume stricate in raftul magazinului? Semnalati astfel nereguli fie responsabililor din magazin, fie la Protectia Consumatorului!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si