Cele cinci persoane aflate la bordul Titan și-au pierdut viața. Familiile acestora au fost anunțate de pierderi, iar OceanGate a transmis mesaje de condoleanțe. Miliardarul britanic Hamish Harding, exploratorul francez Paul-Henri Nargeolet, directorul executiv și fondatorul OceanGate, Stockton Rush, omul de afaceri britanic Shahzada Dawood și fiul său, Suleman, se aflau la bord în momentul tragediei.  

„Suntem uniţi în durere”. Familiile miliardarilor morți în submersibilul Titan   fac declarații

„Suntem uniţi în durere”. Familiile miliardarilor morți în submersibilul Titan fac declarații

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Marina americană a detectat o implozie duminică. Regizorul filmului „Titanic”, James Cameron, afirmă că vestea imploziei nu este o surpriză. Pasagerii submersibilului au murit

„Astăzi, suntem uniţi în durere cu celelalte familii care şi-au pierdut, de asemenea, pe cei dragi pe submersibilul Titan”, se arată în declaraţie. „Hamish Harding a fost un soţ iubitor pentru soţia sa şi un tată dedicat celor doi fii ai săi, pe care i-a iubit profund. Pentru echipa sa din Action Aviation, el a fost un ghid, o inspiraţie, un sprijin şi o legendă vie”, a transmis Action Aviation, cu sediul în Dubai, compania deţinută de pasagerul Hamish Harding, în numele familiei sale. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Paza de Coastă americană, anunț dramatic: Pasagerii submersibilului Titan au murit- UPDATE

Au fost aduse mulțumiri eforturilor depuse pentru găsirea submarinului Titan

„Ştim că Hamish ar fi fost extrem de mândru să vadă cum naţiunile, experţii, colegii din industrie şi prietenii s-au reunit pentru acţiunea decăutare şi le mulţumim din inimă pentru toate eforturile lor.

În numele familiei Harding şi al Action Aviation, solicităm politicos rezpectarea intimităţii în acest moment incredibil de dificil”, conform mesajului.

Citește și: OceanGate poate câștiga orice proces legat de submarin: „Toată lumea de la bord știa că aceasta nu era o vacanță”

Familia scafandrului francez Paul-Henri Nargeolet a spus că acesta ”va rămâne în amintire ca fiind unul dintre cei mai mari exploratori de adâncime din istoria modernă”. 

Soția și copiii lui Nargeolet au transmis doar cuvinte de laudă la adresa acestuia. 

Citește și: Turiștii de pe submersibilul Titan ar fi putut muri în urmă cu câteva ore bune din cauza intoxicării cu dioxid de carbon: „Oamenii s-ar putea sufoca înainte ca oxigenul să se termine”

Regizorul filmului „Titanic”,, James Cameron, afirmă că vestea imploziei nu este o surpriză  

Regizorul filmului „Titanic”, din 1997, James Cameron, spune că vestea imploziei submersibilului nu ar fi o surpriză. Acesta a declarat pentru CNN că a făcut el însuși 33 de scufundări la epavă, în dimineața de luni, atunci când a aflat de incident. Scufundările au fost făcute împreună cu mica sa comunitate din grupul de scufundări.  

„Singurul scenariu care mi-a  putut veni în minte care ar putea explica asta a fost o implozie”, a

spus el joi. 

Citește și: VIDEO- În căutarea disperată a submarinului dispărut în Atlantic: Rămâne doar un strop de speranță în fața epuizării rezervei de oxigen

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Am urmărit aceste căutări, ştiind foarte bine că este zadarnic, sperând însă că greşesc”, a declarat Cameron. 

Acesta a transmis mai multe mesaje de condoleanțe familiilor 

„Mi s-a părut o idee îngrozitoare. Mi-aş fi dorit să fi vorbit, dar am presupus că cineva este mai deştept decât mine, pentru că nu am experimentat niciodată  acea tehnologie, dar pur şi simplu suna rău”, a spus Cameron pentru Reuters. 

Citește și: EXCLUSIV: Clipe de coșmar pentru cei de la bordul submarinului Titan/ Radu Leca: ”Cred sincer că sunt resemnați”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si