Nu același lucru se poate spune și când vine vorba despre mama ei, Simona. Femeia stârnește reacții de admirație oriunde merge.

Teodora de la Casa Iubirii primește complimente ori de câte ori apare în public în compania părinților ei, cu care are o relație foarte apropiată. Mama și tatăl concurentei o iubesc la nebunie și îi fac toate poftele. Iar de fiecare dată când Simona și Teodora sunt împreună, toată lumea întoarce capul după ele.

Ce mamă tânără și frumoasă are Teodora Bănică de la Casa Iubirii

Tânără și frumoasă, mama Teodorei se bucură și ea de mare succes pe rețelele de socializare. Adoră să se îmbrace bine și să se aranjeze la fiecare ieșire în public. Iar fiica ei a moștenit-o la mai toate capitolele.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

"Îmi amintesc ca și cum ar fi fost ieri momentele în care îmi pieptănai părul, îmi sărutai obrajii și îmi ofereai dragoste necondiționată! Mi-ai făcut întreaga viață o poveste frumoasă și fericită, iar eu nu pot să îți mulțumesc îndeajuns pentru asta.

Tu ești totul pentru mine!", a fost mesajul pe care Teodora i l-a trimis mamei ei de 8 Martie, ca să îi arate cât de mult o iubește.

"Sunteți surori sau prietene?", "Sunteți minunate, extraordinar de frumoase amândouă!", aud de fiecare dată când își fac apariția împreună.

Teodora nu a avut noroc în dragoste până acum, motiv pentru care de curând a pășit în Casa Iubirii în căutarea sufletului pereche.

Ce se va întâmpla între ea și Patrick rămâne de văzut pe parcursul emisiunii.

Citește și: VIDEO "Nu vreau să intru într-o relație cu tine" Între două nu te plouă, dar nici bine nu e. Patrick a ales femeia pe care o vrea: "Este genul meu"

Teodora Bănică are 21 de ani, este cântăreață și se bucură de mare succes pe rețelele de socializare, în special pe TikTok. Este din Buzău, a terminat Liceul de Arte și acum studiază la Facultatea de Muzică din Brașov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si