Close sidebar
Close sidebar

Supărată că a fost oprită în trafic, o tânără i-a furat pe polițiști! Și-a însușit bunul autorităților, pe care l-a aruncat ulterior la gunoi

O tânără în vârsă de 22 de ani i-a furat pe polițiștii care au oprit-o în trafic. Aceasta a aruncat la gunoi bunul autorităților, a cărui valoare se ridică la mii de lei.

Elena Tasca,

Foto simbol

[Sursa foto: Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un caz șocant s-a petrecut în București, după un control în trafic. Polițiștii au oprit o tânără, iar aceasta, supărată pe autorități le-a furat imprimanta mobilă. Tânăra a aruncat ulterior bunul de mii de lei, la gunoi, potrivit informațiilor transmise de gandul.ro.

O tânără a furat imprimanta mobilă a polițiștilor

Incidentul s-a petrecut într-o intersecție din Sectorul 2 al Capitalei, pe 10 octombrie. Un echipaj de la Brigada Rutieră a oprit-o în trafic pe tânăra de 22 de ani și a sancționat-o.

Pentru a realiza procesul verbal, polițiștii au utilizat o imprimantă mobilă. După imprimarea procesului verbal, agentul a uitat imprimanta mobilă pe plafonul autospecialei. Când polițiștii au pornit mașina, imprimanta a căzut. Tânăra șoferiță a observat bunul pe carosabil, a coborât din autoturism și și l-a însușit.

Citește și: HARTA Cod galben de vijelii! Zona vizată de atenționarea meteorologilor

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

În loc să predea imprimanta autorităților, tânăra a aruncat bunul la gunoi. Agenții de poliție s-au întors la locul unde au sancționat-o pe șoferiță și, urmărind imaginile surprinse de camerele de supraveghere, au descoperit ce s-a întâmplat cu bunul lor, în valoare de 2.750 de lei. 

Tânăra ar putea fi acuzată de însușirea unui bun găsit, infracțiune pedepsită cu până la trei luni de închisoare sau amendă.

Pentru a scăpa de posibilitatea acuzării, șoferița s-ar fi întors la locul unde a aruncat imprimanta pentru a o găsi. Din nefericire, bunul agenților nu a fost recuperat.

Citește și: VIDEO Adrian Marțian și-a găsit copiii! Cei trei minori au spus adevărul: "Am ajuns la o mare. Credeam că nu o să te mai vedem niciodată"

Cercetările în acest caz sunt continuate.

Șoferița a fost reținută pentru 24 de ore și se pare că urmează să fie prezentată magistraților pentru a se lua o măsură preventivă. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI