Reporterii WOWbiz.ro au ajuns, la orele prânzului, în casa în care locuiește Patricia Esmeralda, alături de părinții ei și de fiul pe care îl are cu Dani Vicol, victima accidentului produs de Mario Iorgulescu.

O liniște ca de mormânt e în casă. Nimeni nu vorbește tare, nici măcar copiii care se joacă prin sufragerie, pe lângă bradul de Crăciun. E liniște și, parcă, rece. Din camerele de sus, cu Antonio în brațe, în doliu, apare Patricia, văduva lui Dani Vicol.

Nu mai plânge, nu are lacrimi, iar ochii ei, căprui, adânci, par să se oțelească când vorbește de ce i s-a întâmplat. E înverșunată, mai înverșunată decât ar putea părea o femeie la 22 de ani, o femeie care și-a văzut viitorul distrus într-o clipă, sub roțile unei mașini de sute de mii de euro care mergea cu o viteză uriașă pe străzi.

Copilul ei și al lui Dani Vicol, un băiețel drăgălaș de 7 luni, cuminte de cale afară, se uită cu ochii mari la bradul de Crăciun și se joacă cu un glob. Patricia, mama lui, nu poate însă zâmbi, așa cum ar face oricine când ar vedea drăgălășenia micuțului. Suferă prea mult... Și simte că este nedeptățită. Mai ales că, de-a lungul ultimelor luni, au tot apărut zvonuri cum că ar fi ”făcut un blat” cu familia lui Mario Iorgulescu.

”Un om așa de important ca Gino (Iorgulescu,  n. red.) sau ca Mario ar putea vreodată să îmi dea mie vreo sumă de bani în care să nu semnez o hârtie? În care să nu fie martori, nu se face printr-un cont bancar? Se face așa, vine pe stradă, îmi

pune banii în mână? Și, în primul rând, să vină cu doi saci, nu vreau! Nu îmi trebuie banii lor. Nu îmi trebuie banii pentru că nici un sac, nici cinci saci, nu acoperă lipsa lui Vicol, nu acoperă lipsa soțului, nu acoperă lipsa tatălui, nu acoperă cu absolut nimic”, ne spune, cu obidă, Patricia Esmeralda, femeia care urma să se căsătorească cu victima lui Mario Iorgulescu anul viitor.

”Pentru ce să iau legătura cu eu cu ei? Nu, și nici nu vor exista legături cu ei (familia lui Mario Iorgulescu, n. red.), niciodată! Ce să le spun? Cumva să fac înțelegere pe moartea soțului meu? Există vreodată o înțelegere și o mediere  pe o asemenea crimă? Mi-au luat viața, mi-au stricat viața, mi-a omorât cel mai drag om din lume. Nu există, nu se va lua legătura cu absolut nimeni din familia lui. Vom merge strict pe calea de justiție în care trebuie să plătească. Altă putere nu am. Nici avocați nu au făcut-o, nici nu voi accepta așa ceva”, ne mai spune ea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Iar când vine vorba de declarațiile oficiale făcute imediat după accident de familia lui Mario Iorgulescu, cum că se vor ocupa ca fiului ei și al lui Dani Vicol să nu îi lipsească nimic, Patricia explodează. ”Pe mine nu mă interesează nici să se ocupe ei nici de familia mea sau de copiii mei, pentru că nu asta vreau eu de la ei. Să îmi omoare iubitul și să aibă grijă de copii mei? Ce este el, cine este el, ce educație să îi dea? Să îi dea o educație copilului meu cum i-a dat-o copilului

lui? Să iasă pe stradă să omoare oameni? Nu, mulțumesc, nu am nevoie de așa ceva. Vreau doar să plătească, să sufere, cum suferim și noi, zi de zi. Și mi se pare normal asta, din moment ce tu bei, te droghezi, ieși cu o viteză așa mare pe stradă... Nu e normal să suferi din moment ce ai greșit atât de tare? Exclud orice fel de împăcare”, spune ea, privindu-ne în ochi, hotărâtă.

Mai mult, nu ar fi acceptat nici măcar un ban ca ajutor de înmormântare, așa cum s-a tot vorbit în spațiul public. ”Nu s-a primit niciun fel de ajutor, nici la înmormântare. Auzisem că ar vrea să ne trimită o coroană. Ce să facem cu o coroană? Noi aveam nevoie să ne trimită ei o coroană sau aveam nevoie să vină Vicol pe picioarele lui acasă. Nu era suficient că a venit acasă în coșciug? Ce era să fac? Să îl îngrop pe Vicol pe banii criminalului său? Nu există așa ceva!(...) Nu am avut contact cu absolut nimeni și nici nu îmi doresc să am vreun cotanct cu vreunul dintre ei. Nu vreau să se mușamalizeze, vreau ca Justiția să își facă treaba și vreau să se arate că omul ăsta (Mario Iorgulescu, n. red.) e un criminal, în fața mea și în fața copilului meu este un criminal”, a mai spus Patricia Esmeralda, femeia care urma să se căsătorească cu victima lui Mario Iorgulescu anul viitor.

 

Logodnica lui Dani Vicol, plângere penală pentru Mario Iorgulescu

În urma cu câteva zile, familia lui Dani Vicol, reprezentata de iubita acestuia și de fiul tânărului, au decis sa apeleze la instanta împotriva lui Mario Iorgulescu. Din acest motiv, Patricia Esmeralda Minca, femeia cu care Dani Vicol avea o relație și care i-a născut acestuia, în luna mai, un băiat, pe Antonio, a depus o plângere penala împotriva fiului șefului de la LPF.

"Arăt faptul ca formulez aceasta plângere penala potriva numitului Iorgulescu Gino Mario deoarece consider ca modul în care a acționat, în calitate de conducător auto a dus la producerea accidentului ce a avut consecințe dezastruoase asupra întregii familii, solicitându-va sa aveți în vedere ca în urma administrării probelor, inclusiv retinerea infracțiunii de omor în sarcina acestuia.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Cel puțin eu consider ca numitul Iorgulescu Gino Mario a folosit autoturismul sau ca pe o arma, rezultatul fiind deja cel cunoscut, concubinul meu, Vicol Daniel Andrei, decedând pe loc neavând nicio șansă de supraviețuire.(...) doresc sa achit toate cheltuielie generate de expertizele medico-legale și tehnice auto, pentru urgentarea soluționării dosarului", se arată în plângerea făcută de fosta logodnică a lui Dani Vicol, victima accidentului produs de Mario Iorgulescu.

 

Mario Iorgulescu, accident cumplit! Victima, Dani Vicol, a murit pe loc

Pe 8 septembrie, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, care se deplasa duminică dimineaţă cu un autoturism marca Aston Martin pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc, au explicat surse din Poliţie.

Familia Iorgulescu și-a exprimat imediat durerea, când a transmis în dimineața următoare un comunicat în care anunță cât de mult regretă cele întâmplate, mai ales că în accident un tânăr a murit care a lăsat în urma sa doi copii minori. „Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoștința oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, față de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario. Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital. Suntem copleșiți de lacrimi și de durere în urma tragicului accident din dimineața de 8 septembrie și sperăm ca oamenii, opinia publică, să înțeleagă clipele grele prin care trecem și noi, și cealaltă familie. Gabriela si Gino Iorgulescu", era mesajul transmis de familia lui Mario Iorgulescu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si