Close sidebar
Close sidebar

Super-furtuna din România, în imagini. Primele ravagii ale fenomenului meteo extrem

Este alertă majoră în România după ce frontul atmosferic virulent adus de ciclonul Ashley a pătruns pe teritoriul țării. Primele ravagii ale fenomenului meteo extrem s-au produs în vestul și centrul României.

Sorin Negru,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Super-furtuna Ashley a intrat în România, iar primele efecte au fost vizibile încă de duminică la prânz. Ce este mai rău abia urmează, spun meteorologii. Vezi mai jos în timp real imagini cu ravagiile făcute de vremea rea.

Citește și: Preoții trag clopotele bisericilor pentru dispersarea norilor! Patriarhia Română, reacție la venirea Ciclonului Ashley în România

Un arbore s-a prăbușit pe un bulevard central din Arad, în apropiere de zona Podgoria, potrivit Aradon.ro.

Evenimentul a avut loc duminică, în jurul orei 13:30 și, din fericire, nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale.

Trafic blocat pe Valea Oltului, DN7. Un copac a căzut în jurul orei 15.20, pe DN7, in localitatea Călimănești – Lotrisor. Nu sunt autoturisme avariate, nici persoane vătămate, potrivit Gazetei Valcene, dar sensul de mers Sibiu – Valcea este blocat. Intervine o autospecială de intervenție de la Stația de Pompieri Brezoi și SVSU Călimănești.

Copac căzut pe DN7

A început să ningă, duminică după-amiază, la Bâlea Lac, potrivit Ora de Sibiu. Primii fulgi de nea din această toamnă au început să cadă în jurul orei prânzului. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI