O femeie în vârstă de 43 de ani a decis să își pună capăt vieții. Aflată la muncă, aceasta a decis să se arunce de la etajul 5 al blocului în care se afla firma unde își presta activitatea profesională.

În cădere, femeia a lovit o persoană aflată pe trotuar. Din nefericire, femeia lovită a murit.

Procurorii care se ocupă de caz au luat decizia, în aceste condiții, de a schimba încadrarea cazului.

Mai multe informații au fost oferite de Vlad Petrișor, reporter Știrile Kanal D.

A vrut să se sinucidă, dar a omorât pe altcineva

O femeie de 43 de ani, de profesie contabilă, a decis să se arunce de la etajul 5 al blocului unde se afla firma în care muncea. Aflată în timpul programului, femeia a sărit pe geamul clădirii, în văzul trecătorilor. Incidentul s-a petrecut în Capitală, pe Bulevardul Unirii, din București.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În tentativa sa de sinucidere, femeia a lovit o altă femeie, care se pare că locuia în acel bloc. Cele două au fost transportate de urgență la spital.

Femeia care a fost lovită de cea care s-a aruncat de la etaj a fost transportată la Spitalul Universitar, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale de urgență. Din nefericire, în această dimineață, femeia de 60 de ani s-a stins din viață.

Cea care a încercat să se sinucidă se află în acest moment internată la Spitalul Floreasca, în stare stabilă.

Citește și: Femeia peste care o contabilă a căzut atunci când s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc din Capitală a murit

Tentativa de sinucidere s-a transformat în tentativă de omor

După ce femeia lovită a fost declarată decedată, procurorii au decis schimbarea încadrării în tentativă de omor cu intenție indirectă. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

În acest moment, la Serviciul Omoruri, sunt audiate colegele femeii care a decis să se arunce de la etaj.

Tragicul eveniment a avut loc pe data de 25 octombrie, în jurul orei 08:50. La fața locului au ajuns imediat echipaje de poliție și echipaje SMURD. Întregul incident a fost surprins de o cameră de supraveghere. În acest moment, nu se cunosc detalii referitoare la motivul care a determinat-o pe contabila de 43 de ani să ia o asemenea decizie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si