Două surori din Tulcea au dispărut ieri în apele Dunării. Una dintre fete a sărit pentru a o salva pe cealaltă, însă niciuna nu a mai ieșit. Forţele ISU Tulcea şi ISU Brăila au reluat căutările în această dimineață.

Citeste si: Doliu în lumea presei din România: A murit la doar 41 de ani

Minorele dispărute, în zona portului Isaccea, sunt de negăsit.

După o întreagă după-amiază de căutări, echipele de scafandri au reluat scufundările în această dimineață.

Un apel la 112 de la ora 16:10 a anunțat dispariția celor două tinere. La scurt timp, ISU Tulcea a intervenit în zona portului din oraşul Isaccea pentru căutarea celor două surori.

Surori înghițite de apele Dunării

Potrivit autorităților, totul a început când sora cea mică a alunecat și a căzut în apă, iar cea mare i-a sărit în ajutor. Din păcate, niciuna dintre ele nu a mai putut ieși din apele Dunării.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Șofer român de TIR atacat cu săbii de către hoți, într-o parcare din Franța

„Din primele verificări a reieşit că minora de 11 ani ar fi alunecat şi a căzut în apă, iar cea de-a doua ar fi intrat după ea pentru a o scoate la mal”, au informat poliţiştii.

Salvatorii le caută și la această oră. Ieri, 21 iunie 2021, până ce s-a lăsat întunericul fetele au fost căutate fără oprire. Oamenii legii au oprit căutările, însă le-au reluat în această dimineață.

Citeste si: Caz tulburător. Fetiță de 3 ani, găsită moartă pe un câmp din Constanța, după ce a fost căutată o noapte întreagă

surori dispărute în apele dunării la tulcea
Fete dispărute în Dunăre.[Sursa foto: PixaBay]

La căutări participă 8 subofiţeri( 2 scafandri) de la ISU Tulcea, cu o autospecială de transport scafandri, o ambarcaţiune de căutare salvare (SAR), o barcă pneumatică şi o ambulanţă SMURD. Totodată, ISU Brăila participă cu 3 subofiţeri (scafandri), cu o autospecială de transport scafandri. La faţa locului se află şi echipaje de la IPJ Tulcea, Poliţia Transporturi şi SVSU Isaccea. Câțiva localnici sunt, de asemenea, implicați în căutări.

Citeste si: Alertă în Techirghiol! Trei minori sunt căutați de polițiști după ce ar fi fugit de acasă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si