Două surori minore, în vârstă de 12, respectiv 14 ani, sunt căutate de autorități după ce au dispărut fără urmă de acasă, din Mureș. Dacă le vedeți, apelați de urgență la 112.

Surori minore din Mureș, dispărute fără urmă

Cele două surori, Dodi Margit Zsuzsanna, în vârstă de 12 ani, și Dodi Barbara Renata, în vârstă de 14 ani, au dispărut de acasă, din comuna Livezeni, sat Poienița, județul Mureș.

Citește și: Un băiat de 15 ani și-a pus capăt zilelor! Adolescentul era încarcerat la Penitenciarul Oradea pentru furt

Mama fetelor a alertat autoritățile în această dimineață. Se pare că fetele au părăsit domiciliul voluntar în cursul serii de marți, 17 septembrie, dar nu au mai ajuns acasă.

Margit Zsuzsanna purta la momentul dispariției o bluză roșie și pantaloni negri. Copila are părul șaten și ochii căprui. Sora acesteia, Barbara Renata, purta o bluză neagră și pantaloni negri. Fata are construcție atletică, părul șaten și ochii căprui.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citește și: Mihai, băiatul de 10 ani dat dispărut de bunică, a fost găsit. Motivul înduioșător pentru care a plecat de acasă

"În această dimineață, Secția Rurală Miercurea Nirajului a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că fiicele sale, DODI MARGIT ZSUZSANNA, de 12 ani și DODI BARBARA RENATA, de 14 ani, ar fi plecat în cursul serii de ieri, 17 septembrie, de la domiciliul lor din Poienița, fără a mai reveni.

DODI MARGIT ZSUZSANNA (12 ani): înălțime aproximativ 1,50 m, păr șaten, ochi căprui, iar la momentul plecării purta o bluză de culoare roșie și o pereche de pantaloni negri;

DODI BARBARA RENATA (14 ani): înălțime aproximativ 1,60 m, constituție atletică, păr șaten, ochi căprui, iar la momentul plecării purta o bluză de culoare neagră și o pereche de pantaloni negri.

Polițiștii efectuează căutări în vederea identificării celor două minore în locurile cunoscute a fi frecventate de acestea.

Dacă aveți date relevante care pot conduce la depistarea acestora, vă rugăm să apelați numărul unic de urgență 112 sau să anunțați cea mai apropiată unitate de poliție!", a transmis Poliția România.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si