mbappe

Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia 2018 prezinta fanilor sportului cu balonul rotund o noua vedeta! Daca Messi si Ronaldo au parasit deja competitia pe usa din dos, tanarul francez Kylian Mbappe straluceste in competitie.

In ciuda faptului ca are doar 19 ani, starul lui PSG a ciuruit poarta Argentinei in optimi de doua ori si se anunta a fi golgheterul competitiei, dar si premiantul ei la titlul suprem.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Kylian este in culmea fericirii si, culmea, el se vede deja campionul lumii! Poate tocmai de aceea, a si anuntat ca daca va lua Cupa Mondiala cu Franta, suma de 300.000 de euro propusa de sefii federatiei fiecarui jucator in parte, o va dona unei fundatii pentru copiii cu mari probleme de sanatate!

draghia

Vladimir Draghia si Kylian Mbappe, gest urias pentru copiii bolnavi! Cand au anuntat ca vor sa ii ajute

Gestul francezului este acelasi cu cel al actorului Vladimir Draghia, care, in prima editie Exatlon, a anuntat, inca din fazele preliminare ale show-ului, ca are de gand sa ofere banii unor pusti bolnavi de cancer. “Faimosul” a castigat pana la urma competitia din Republica Dominicana si, asa cum a promis, a donat premiul celor de la MagicCAMP.

draghia

“Copiii aceeea aveau nevoie de bani mai mult decat mine. Cred ca a salva o viata este mai important decat orice pe lumea asta”, a declarat Draghia! In mod surprinzator, la fel a spus si Mbappe atunci cand a fost intrebat de jurnalistii francezi de decizia pe care a luat-o de a-i ajuta pe micutii afectati de maladii necrutatoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si