Close sidebar
Close sidebar

Surpriza dupa moartea lui Dumitru Farcas! Cine il va mosteni cu adevarat pe marele artist

Dumitru Farcas are mostenitori! Cine va intra in posesia averii sale uriase!

Lia Popescu,


DISTRIBUIE
acest articol

In noaptea de luni spre marti, Dumitru Farcas a murit! Avea 80 de ani, impliniti in luna mai! Insa, un infarct nenorocit i-a curmat viata, una extrem de bogata in realizari materiale si suflesti!

Dumitru Farcas a plecat de pe lumea aceasta bogat, fiindca, intr-o viata de om, a reusit sa lase in urma o intreaga avere folclorului romanesc! Muzica lui inconfundabila, stilul unic in care canta la celebrul taragot, spectacolele grandioase, toate l-au facut sa aiba un loc aparte intre artistii autohtoni.

Dumitru Farcas are mostenitori! Cine va intra in posesia averii sale uriase! Cui i-a lasat taragotul

Pe de alta parte, dincolo de averea artistica, Dumitru Farcas are mostenitori si pentru ce detinea din punct de vedere material. Andreea este singurul copil al interpretului, rodul iubirii dintre el si prima lui sotie, Aurica, iar ea este si cea care va intra in posesia bunurilor taragonistului, fiindca pe tanara, vedeta folclorului o adora ca pe nimeni alta.

De altfel, apropierea dintre Dumitru Farcas si fiica este demonstrata si de mesajul publicat, de Andreea dupa moartea artistului. Daramata de decesul tatalui, ea a postat mai multe fotografii in care apare alaturi de parintele sau, dar si cateva cuvinte emotionante.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"N-am daruit nimic publicului, daca nu m-am daruit pe mine...
Nu conteaza cat canti, ci cum canti: nu-i deajuns sa-ti fie drag a deprinde mestestugul cantecului, cum nu-i de-ajuns sa emiti cu ajutorul unui tub cu orificii sunetele neamului si a pamantului in care te-ai nascut.

Eu cred, cred cu putere ca daca le talmacesti pe inima oamenilor care te-asculta, apoi te-ntelege si te simte fiecare; caci artistul, interpretul, este insasi emotia adevarului numai cand daruieste arta sa TUTUROR" Mitru Dumitru Farcas

Odihneste-te pace, Mitrusca draga!

Tu si muzica ta va trai mult dupa ce noi nu mai suntem...

Iti multumesc din suflet pt TOT!

Te iubesc, Andrusca", a fost mesajul publicat de ea pe Facebook.

Dumitru Farcas are mostenitori pe fiica sa si familia acesteia, insa, un lucru nu ii va ramane ei, si anume…celebrul taragot! Inainte de a muri, artistul a declarat ca se gandeste si la posibilitatea de a lasa celebrul instrument, achizitionat de la un batran din Sighetul Marmatiei si care valoareaza 2000 de euro, unui tanar talentat!
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI