Close sidebar
Close sidebar

Surpriza in declaratia de avere a ministrului Apararii! Mihnea Motoc a ramas fara vila de la Sinaia si o masina aflata pe numele sotiei!

Mihnea Motoc, ministrul Apararii Nationale, si-a micsorat averea fata de cea declarata in urma cu sase luni.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Mihnea Motoc, ministrul Apararii din Guvernul Ciolos, si-a depus recent declaratia de avere, la doar sase luni dupa prima, completata cand a fost instalat in functie. Astfel, pe numele sau si al sotiei, Iulia Motoc, care este judecator la Strasbourg, la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO), se afla doua terenuri agricole si trei intravilane, precum si doua apartamente in Bucuresti si o casa de locuit in Franta.

Mihnea Motoc, impreuna cu Iulia, sotia sa, intr-o vacanta Fata de declaratia de acum 6 luni, din portofoliul imobiliar al familiei a disparut o casa de locuit din Sinaia, de 200 de metri patrati, care figura ca “donatie (in curs de finalizare)” din partea soacrei lui Motoc. Se pare ca donatia nu s-a finalizat, iar casa nu se mai afla in declaratia de avere, la fel ca o masina Ford Fiesta, care se afla pe numele sotiei.
Chiar daca are active finaciare de aproximativ 200.000 de euro, ministrul Apararii are o datorie de 700.000 de euro la o banca din Strasbourg, scadenta in 2034. Noroc cu salariul urias al sotiei, care a avut o indemnizatie de 200.000 de euro la CEDO, adica un venit lunar de 16.666 de euro!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Iulia Motoc este judecator la CEDO, cu o indemnizatie anuala de 200.000 de euro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI