Close sidebar
Close sidebar

Surpriză la două zile după moartea lui Ilie Balaci! Cum a fost găsit, de fapt, Ilie Balaci în casă de medicii de la Salvare! "Era întins pe jos!"

Regretatul jucator era in hol si nu mai respira deloc.

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ilie Balaci a încetat din viaţă, duminică dimineaţă, la Craiova! În vârstă de 62 de ani, marea vedetă a gazonului din anii’80 a închis ochii pentru totdeauna în locuinţa lui din Bănie, în urmă unui stop-cardiac păcătos!

Mulţi au spus, la câteva ore după deces, că “Minunea blonda”, aşa cum îl alintau suporterii olteni, ar fi decedat din cauza unor erori medicale, dar doctorul de pe salvare contrazice toate teoriile false.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Ilie Balaci, dezvaluiri socanta! A a fost găsit mort în hol! Unde era de fapt mama lui la venirea medicilor

“Noi am făcut nouă minute pe drum, de la sediul nostru la locuinţa mamei sale! Iar apelul s-a dat la 9:38 parcă, sau 9:39, nu-mi amintesc exact.

Am fost cu o ambulanţă tip C2, utilată cu tot ce aveam nevoie pentru un asemenea caz şi am intervenit imediat”, a dezvăluit Traian Magala în Gazeta Sporturilor!

Mai mult, medicul a spus şi în ce condiţii l-a găsit pe regretatul jucător în casă. “Domnul Ilie Balaci era întins pe jos, pe un hol îngust, în apartament! Mamă dânsului era la bucatarie. O doamnă doctor de la UPU SMURD, de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, care era în vizită la nişte rude, îi făcea  deja, de vreo zece minute, masaj cardiac de bază.

Mi-a spus că de la început, de când venise dansa,nu mai avea puls şi nu îi mai bătea inima!”, a declarat doctorul Traian Magala, apoi a specificat şi faptul că toate procedurile de resuscitare pe care le-a făcut au fost corecte, însă numai Dumnezeu ar mai fi putut face o minune pentru Balaci duminica!
  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI