Mai multe surprize au avut loc duminică la gala "Puterea Dragostei" e la Kanal D. În urma nominalizărilor primite, Alina și Mădălin au fost în pericol să părăsească show-ul iubirii. După ce a fost anunțat noul lider al case pentru următoarea săptămână, în persoana Georgianei, a fost clar că Mădălin este cel care trebuie să părăsească emisiunea.

Citeste si: Roxana Buzoiu de la „Puterea Dragostei”, departe de iubitul său de sărbători

Mădălin a refuzat să participe alături de ceilalți nominalizați pe podium, în fața colegilor, și nici nu a vrut să le adreseze un ultim cuvânt de rămas bun. 

Iacob lipsește motivat câteva zile din emisiune

Nu a fost singura surpriză din gala de duminică. În urma unor vești neplăcute primite de acasă, lui Iacob i s-a permis să lipsească timp de o săptămână din emisiune, după care urmează să se întoarcă în show. 

Citeste si: Jador se gândește să revină la „Puterea Dragostei”: „Aș veni să o iau pe fata aia frumoasă”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Simona a fost chemată în față de moderatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu și a mărturisit că nu a putut depăși un incident neplăcut care a avut loc în urmă cu câteva zile.

"M-a afectat foarte tare și nu pot sta cu astfel de persoane alături de mine", a declarat Simona.

După cum a transmis Cristina Dorobanțu, Naba a primit un cartonaș galben din partea echipei Puterea Dragostei și i s-a transmis că nu sunt tolerate anumite comportamente.

Citeste si: Simina Loica, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu Alex Zănoagă: „O să vă explic dacă suntem sau nu împreună”

Simona spune că nu este pregătită să rămână în emisiune, dar i s-a acordat permisiunea de a se întoarce în orice moment în emisiune dacă va lua decizia de a pleca. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si