Close sidebar
Close sidebar

Surpriză la Puterea Dragostei! Cine sunt favoriții săptămânii

Nici Bianca, nici Jador, obișnuiții la titlul de favoriți ai săptămânii la Puterea Dragostei, nu au mai fost desemnați favoriți în această săptămână.

A.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Favoriții săptămânii sunt Roxana și Bobicioiu. În Gala Puterea Dragostei se va stabili cine este favoritul săptămânii. Acesta va primi 1.500 de euro.

A fost o explozie de bucurie atunci când numele lui Bobicioiu a fost rostit de prezentatoarea show-ului Puterea Dragostei, Andreea Mantea.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Porphyrion: Cele mai mari jeturi care erup dintr-o gaură neagră observate vreodată. Sunt de 140 de ori mai lungi decât Calea Lactee- antena3.ro

Printre cei trei favoriți de la băieți s-au numărat Mocanu, Jador și Bobicioiu. Numele lui Jador a fost rostit de Andreea Mantea ca nefăcând parte dintre ultimii doi, așa că lupta se dădea între Bobicioiu și Mocanu.

Zănoagă a explodat de bucurie atunci când a aflat că Bobicioiu este favoritul săptămânii la băieți, având în vedere că a avut o dispută cu Mocanu. Zănoagă i-a reproșat lui Mocanu că o place pe Simina. Zănoagă l-a pupat de mai multe ori pe Bobicioiu pentru a-l felicita.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI