Dacă în cazul Biancăi nu e nicio surpriză, având în vedere că a fost câștigătoarea săptămânii de nenumărate ori, atât în primul sezon, cât și în cel de al doilea sezon al show-ului Puterea Dragostei, în cazul lui Livian este.

Mai ales că Livian s-a luptat pentru titlul de favorit al săptămânii tocmai cu câștigătorul primului sezon Puterea Dragostei, Bogdan Mocanu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Convoaie militare în mai multe zone din Moldova și Transilvania. Ce se întâmplă- wowbiz.ro

Mocanu a rămas tăcut atunci când Andreea Mantea a anunțat numele favoritului săptămânii, vizibil afectat că nu a fost el acela. 

Bianca și iubitul ei, Livian, au ales să îi cheme cu ei la date pe Mary și Robert, componenții celuilalt cuplu de la Puterea Dragostei sezonul 2.

Anunțul Andreei Mantea înainte de Gala Puterea Dragostei

Vreau să vă pregătiți pentru Gală. Vreau să votați așa cum trebuie. Vreau să faceți strategii ca la carte... pentru că oricum se vor strica, așa că aveți grijă, vă rog din tot sufletul, gândiți-vă bine.

Cine nu-și mai dorește să mai fie aici, în această casă și în această emisiune, să transmită colegilor pentru a putea fi votat/votată pentru eliminare.

Totodată, dacă voi aveți persoane care vă stau așa... nu puteți respira din cauza lor, bineînțeles, le puteți trece la eliminare. Gândiți-vă bine!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si