Recent, in Germania, in cadrul festivitatii de absolvire a Universitatii Tehnice din Koln au fost premiati cei mai buni studenti ai anului.

In campusul din Gummersbach, in prezenta a 114 absolventi si a peste 380 de invitati, cea mai buna studenta a anului 2016 la Facultatea de informatica a fost desemnata Teodora Roxana Petrisor, care a incheiat anul cu fabuloasa medie de 1.02 (pentru ea s-a facut o exceptie, depasindu-se nota maxima, care este 1).

Distictia a venit si cu premiul “Ferchau” in valoare de 500 de euro.
Teodora, la premierea din Koln
Teodora, la premierea din Koln

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Teodora este originara din Cluj-Napoca si a ajuns in urma cu patru ani in Germania, prin intermediul programului Erasmus. Ea locuieste in Wiehl, si conform oberberg-aktuell, şansele ca ea sa revina in tara sunt insa minime, fiindca directorii facultatii pe care ea a terminat-o i-au oferit inca din vara un motiv intemeiat de a continua in localitatea germana. Romanca a fost angajata in calitate de asistent universitar si cercetator.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si