Unii alegători din București au fost întâmpinați de surprize neplăcute la secțiile de votare. Se pare că aceștia au primit buletine de vot deja ștampilate.

Autoritățile au fost imediat sesizate.

Buletine de vot deja ștampilate la unele secții de votare din București

Incidentul a avut loc la secția de votare nr. 190 din București. Comisia electorală ar fi ștampilat mai multe buletine de vot.

Ilegalitatea ar fi fost raportată de un cititor buletin.de, confirmată ulterior și de Poliția Capitalei.

Citește și: "Ieşiţi la vot, oameni buni". Piedone cheamă românii la urne! Primele declarații ale candidatului la primăria Capitalei: "Am eu informaţii sigure"

Surpriză pentru alegători la secțiile de votare, din București! 

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Astăzi, 09 iunie 2024, polițiști din cadrul Secției 7 Poliție au fost sesizați, prin sistem 112, de către vicepreședinta unei comisii din cadrul unei secții de vot din Sectorul 2, cu privire la faptul că un alegător ar fi găsit un buletin de vot deja validat. Polițiștii din cadrul subunității s-au deplasat cu operativitate la fața locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, s-a procedat la anularea respectivului buletin de vot. Cercetărie

sunt efectuate de către polițiști din Secției 7 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de fraudă la vot", se arată în comunicatul transmis de Poliția Capitalei.

Membră a comisiei, găsită cu ștampila ascunsă

Un incident cel puțin la fel de șocant s-a desfășurat în cadrul unei secții de votare din Sectorul 6. Autoritățile au fost sesizate cu privire la dispariția unei ștampile.

Polițiștii s-au deplasat imediat la secția de votare în cauză. În urma controalelor corporale și ale bagajelor, ștampila a fost găsită asupra unei femei în vârstă de 72 de ani, membră a comisiei.

Citește și: Emil Boc a votat! Ce speră primarul să se întâmple, după ziua de azi, în orașul pe care-l conduce: "Am votat pentru o Românie puternică în Europa

Surpriză pentru alegători la secțiile de votare, din București! 

[Sursa foto: istockphotos]

"Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat persoana în cauză, o femeie, în vârstă de 72 de ani, membru al comisiei, iar în urma efectuării controlului corporal și al bagajului, asupra acesteia a fost găsită ștampila. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 20 Poliție Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt", se arată în comunicatul transmis de Poliția Capitalei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si