"Am fost o mama eroiana, chiar si eductia am stiut cum sa o aplic, dar de la o varsta, rolul meu in eductia nu a dat roade" 
 
Dar ce s-a intamplat cu acesti baieti aparent linistiti, fara antecedente penale si care nici nu au fost cercetati  vreodata pentru fapte de violenta, se intreaba si vecinii unuia dintre agresori. 
 
 
Au baut si nu-si mai amintesc nimic! Asta a fost scuza acestor doi indivizi oferita in prima declaratie data in fata anchetatorilor. Unul dintre batausi ar fi spus ca l-a enervat peste masura faptul ca batranul, le-ar fi cerut sa nu  mai distruga bordurile de pe strada. 
 
Imaginile sunt greu de privit si suportat ..mai ales ca e o minune ca batranul a scapat cu viata din pumnii plini de furie, ai agresorilor. 
 
Astazi, victima celor doi, Dumitru Neculai  a primit mai multe vizite la spital. Un medic si un psiholog veniti din Bucuresti, l-au anuntat pe bietul om ca au strans chiar mai multi bani decat se asteptau. Nu vor sterge amintirea bataii, dar macar ii vor oferi o viata mai usoara, de acum incolo...  Si speranta ca oamenii..nu sunt brute... Batranul este in scaun cu rotile, din cauza rupturii de coloana, ce putea sa-l paralizeze. 
 
Batranul va ramane internat in spital pana pe 13 aprilie. Cazul sau a fost preluat pro-bono de avocatul Daniel Diaconu, cel care-l reprezinta pe Florin Buliga. Acesta a depus o cerere pentru ca cei doi tineri sa fie judecati pentru tentativa de omor, si nu pentru loviri si alte violente.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si