Close sidebar
Close sidebar

Surpriza pentru soferitele din Capitala! Au primit flori si martisoare de la politisti

Doamnele si domnisoarele aflate in aceasta dimineata la volan si-au inceput ziua cu zambetul pe buze si cu un mic cadou. In loc de amenzi, politistii de la circulatie au impartiti astazi flori si martisoare.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

-Ne-am oprit sa va uram o primavar frumoasa, fara evenimente rutiere. Multumesc! Si din partea registrului auto roman o primavara frumoasa si la multi ani! Multumesc frumos!

Agentii politiei rutiere au lasat astazi deoparte amenzile, si-au umplut bratele cu flori si au oprit toate soferitele aflate la volan

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

- Noi va dorim o zi frumoasa si o primavara asemenea!... si un martisor! multumesc! Asa sa ma opriti intotdeauna, numai pt asta!  

- Mai rar un politist sa va opreasca cu o floare, zic eu! Este minunat! Oare cand v-a oprit cu ce v-a oprit? Doane, ce noroc aveti!

Unele domnisoare aflate la volan au avut si ele surprize pentru agentii din trafic.

-Politia romana va doreste o primavar frumoasa! Asemenea! Sa fiti sanatoasa sis a ne vedem cu bine in trafic!

Timp de cateva ore, zambetele au fost accesoriul obligatoriu al diminetii. Nicio soferita nu a scapat de martisorul politiei rutiere!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI