Șoc după șoc, duminică, la partida Poli Iași-Astra Giurgiu! După înfrângerea surprinzătoare a jucătorilor din Giurgiu, Dan Alexa și-a dat și demisia, culmea, la conferința de presă. Mai mult, la Digi Sport, antrenorul avea să dea și alte detalii. ”Renunț la echipă. M-am săturat de probleme, vreau să stau deoparte o perioadă”, le-a mărturist el jurnaliștilor.

În acele momente, toată lumea s-a întrebat ce se întâmplă cu adevărat cu tehnicianul și...unde

se afla Anamaria Prodan, cea care, prin pumnul aplicat lui Alexa acum două săptămâni, a declanșat o adevărată isterie în lumea fotbalului românesc.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Schimbare de look pentru Simina de la Puterea Dragostei! Cum arată acum

Citeste si: Jador a recunoscut că nu o poate uita pe Simina! Mesajul incredibil: "Nu aș vrea să simt ce simt, dar nu pot comanda inimii"

Citeste si: Leo de la Strehaia, acuzații dure la adresa procurorilor care l-au ”săltat”, după eliberare! ”Mi-au terorizat vecinii” EXCLUSIV

Dan Alexa și-a dat demisia duminică de la Astra! Prodanca era cu patronul Ioan Niculae chiar atunci

Surse din preajma impresarei susțin, în premieră pentru WOWbiz.ro, că în timp ce Dan Alexa și-a dat demisia duminică de la Astra, ea a preferat să rămână în București. ”Anamaria este agent, nu este necesar, din postura ei, să se ducă la meciurile lui Alexa de fiecare dată.

La partida de acasă a giurgiuvenilor din prima etapă, a fost prezentă fiindcă avea jucători noi aduși la echipă. Acum, a văzut meciul de la Iași împreună cu patronul Ioan Niculae, a cărui zi de naștere era chiar atunci, și familia acestuia. La rândul său, și Prodanca a venit cu familia și atmosfera a fost una de prietenie, frumoasă și specială. Păcat că Astra a pierdut”, au dezvăluit amicii vedetei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si