Vladimir Draghia

In urma cu doua saptamani, Vladimir Draghia a castigat Exatlon, competitia fenomen difuzata de KanalD care a captat intreaga Romanie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vladimir Draghia

Vladimir Draghia a castigat Exatlon! “Apartamentul in care locuiesc in Bucuresti cu chirie nu este foarte spatios”

Vladimir a intrat in posesia marelui premiu de 100.000 de euro, pe care insa a promis ca il doneaza copiilor de cancer, dar si a unui trofeu urias, care cantareste aproape 25 de kilograme.

Intors in tara, "faimosul"  s-a lovit de o mare problema. Vladimir Draghia a castigat Exatlon si, in mod surprinzator, nu are unde sa isi puna giganticul premiu, pe care l-a si carat prin aeroport cu mare greutate.

"Apartamentul in care locuiesc in Bucuresti cu chirie nu este foarte spatios, astfel ca, pe o perioada mai lunga, imi este imposibil sa tin trofeul in el. L-am pus langa usa, insa, de fiecare data, imi este teama sa nu il zgarii. De aceea, am decis sa il duc la Galati, in casa in care am crescut si sa il pun intr-o camera in care am toate diplomele si medaliile mele din perioada in care eram inotator", a povestit actorul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si