UPDATE:

Borcea a facut si primele declaratii legate de un viitor copil: "Nu m-am gandit inca la un copil. Timpul le rezolva pe toate, vom vedea. Inca nici nu am apucat sa imi trag sufletul".

Florin Prunea, fosta glorie dinamovista, a fost cel care l-a intampinat pe Borcea. 

Valentina Pelinel a fost imbracata intr-o rochie eleganta si a afisat un zambet extrem de larg pe tot parcursul intalnirii. Cei doi s-au sarutat in vazul tuturor. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Cristi Borcea a venit imbracat la sacou, o pereche de jeansi, tricous negru si tenesi, semn ca este destul de relaxat, dar in acelasi timp asortat cu Valentina Pelinel. 

 

Azi, in sfarsit, Cristian Borcea a primit o veste buna! Dupa mai bine de patru ani de stat in inchisoare, omul de afaceri a fost eliberat conditionat si, in urma cu cateva ore, a parasit Penitenciarul Jilava, acolo unde si-a ispasit o mare parte din pedeapsa primita in “Dosarul

Transferurilor”!

Cristi Borcea, primele imagini la iesirea din puscarie! In aceste momente urmareste partida Belgia-Japonia

"A fost foarte greu, au fost ani de sacrificii. Tot ce vreau este sa imi imbratisez copiii, sa ii pup. Au fost niste ani grei in aceasta perioada. Trebuie sa mergem cel putin o luna de zile la psihiatrie. Am ajuns la patru medicamente psihotrope pe seara", a declarat Borcea la poarta inchisorii, apoi a plecat spre vila sa din Pipera impreuna cu Valentina Pelinel, cea care l-a intampinat inca de la iesire.

In mod surprinzator, daca toata lumea se astepta ca Borcea sa stea acasa in aceasta seara, ei bine, nu s-a intamplat deloc asa! Fostul actionar al clubului Dinamo a decis sa faca o prima iesire in public si s-a dus sa urmareasca meciul din optimile Cupei Mondiale din Rusia, Belgia-Japonia, la barul sau de lux din incinta strandului Crangasi, pe care il detine de o buna de timp.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si