Tichetele cadou pot avea orice valoare, însă acordate în limita a 150 de lei de persoană sunt scutite de taxe patronale, salariale şi nu sunt impozitate. În plus, pot fi deductibile din fondul de salarii, dacă nu depăşesc plafonul de 5%.

Tichete culturale de anul viitor în România 

Elena Pap, director Up Romania, unul dintre principalii emitenţi de tichete valorice, a declarat pentru Capital că se estimează că anul viitor angajaţii vor primi şi un alt tip de tichete.

"Pregătim lansarea pe piaţa din România a tichetelor culturale. În Franţa, spre exemplu, acestea sunt folosite de mulţi ani, cu un real succes, în special în rândul angajaţilor tineri, interesaţi de cultură, artă, evenimente culturale. Credem că, atât companiile, cât şi angajaţii, sunt pregătiţi pentru un astfel de instrument de motivare, în special industriile creative, tech şi mediile antreprenoriale. În afară de acest nou tip de tichet, pregătim lansarea cardului cadou Up Cadou, varianta electronică, modernă şi simplu de utilizat, a bine cunoscutului tichet cadou", a declarat Elena Pap pentru Capital.

Tichete culturale de anul viitor în România 

Din categoria tichetelor speciale fac parte voucherele de vacanţă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

" Anul acesta, spre exemplu, acordarea acestora persoanelor care lucrează în sectorul public a dus la o adevărată efervescenţă a turismului local. Cu voucherele Chèque Vacances, redenumite în prezent Up Vacanţă, zeci de mii de angajati români s-au bucurat de o vacanţă în staţiunile şi locurile turistice din România", mai adaugă Elena Pap. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si