În urmă cu mai bine de doi ani, Ioan Becali a fost eliberat condiționat de către Tribunalul Ilfov, după ce a executat doi ani și șase luni de pedeapsă din cei șase ani și patru luni de închisoare primit în celebrul dosar al trasferurilor.

Inițial, agentul FIFA a preferat să stea cât mai retras și să-și vadă liniștit de afaceri și de familie.

Însă, după ce s-a acomodat din nou cu libertatea, machedonul a început să se ocupe atent de firmele sale, care au înregistrat pierderi uriașe în perioadă când el a fost închis. Drept dovadă, atunci când a început să se implice Becali, situația financiară s-a redresat. Astfel, reporterii WOWbiz.ro au aflat în premieră că doar din chirii Giovani câștiga lunar în jur de 100.000 de euro, pe spațiile și clădirile pe care le deține. Mai mult, anul trecut, în stilul său, afaceristul a reușit să mai dea un tun imobiliar, a vândut un teren în valoare de 4.000.000 de euro și a scăpat astfel de toate problemele.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

 

Foto Gazeta Sporturilor
Giovani Becali, alaturi de Ionel și Miky Dănciulescu

Giovani Becali și-a făcut apariția la o petrecere! Apariția lui a șocat pe toată lumea

Dacă în afaceri, în toată această perioadă, fostul impresar a fost omniprezent, ei bine, în privința ieșirilor la evenimente, el a preferat să refuze invitațiile! ”Vreau să păstrez discreția! Mi-a ajuns la câte petreceri am fost în viața mea”, spunea Becali!

Cu toate acestea, în mod surprinzător, în urmă cu câteva zile, Giovani Becali și-a făcut apariția la o petrecere importantă din lumea sportului cu balonul rotund! Fostul om de fotbal a participat la un party dat de team-managerul lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, care, după împăcarea cu soția, a aniversat alături de ea 20 de ani de căsnicie! Becali i-a surprins pe toți cu look-ul său fresh, departe de imaginea prezentată la ieșirea din pușcărie acum doi ani, dar și cu buna dispoziție, el fiind, de departe, unul dintre cei mai activi participanți la eveniment.

Foto Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si