În ciuda minei serioase pe care o afișează, Yamato Zaharia este, în realitate, un tip spiritual, căruia îi place să facă, de fiecare dată, câte o farsă, în emisiunile la care participă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile, atunci când, fostul ”faimos” a decis să o ceară în căsătorie pe Ana Cazan, o invitată aflată în studioul WOWbiz.ro, la maratonul live dedicat finalei Exatlon.

Yamato Zaharia are o legătură secretă cu Ana Cazan? Care este adevărul

În acel moment, toată lumea s-a întrebat dacă Yamato Zaharia are o legătură secretă cu Ana Cazan? Ei bine, răspunsul a venit chiar din partea protagoniștilor. Bărbatul i-a dat un inel, apoi i-a zis așa… ”Ana, vrei să fii soția mea?” Totul însă a fost o glumă a luptătorului MMA, la care ”războinica” a marșat, fiindcă a răspuns cu un ”Da” hotărât! Totuși, adevărul este acela că tinerii nu au o legătură amoroasă, ci sunt doar prieteni foarte buni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si