Daca vremea tot este asa de placuta, de ce oare n-ar incerca bucurestenii o petrecere pe malul piscinei!? Cele 26 de grade din atmosfera sunt numai bune pentru a profita de soare si de o balaceala buna.

In Muntenia mercurul este cat se poate de nehotarat. S-a oprit la 24 de grade in Pitesti, la 26 in Giurgiu si la 27 in Calarasi.

Un soare orbitor, cu raze blande, dar hotarate, isi face simtitta prezenta si in Craiova.

25 de grade sunt maximele din oras, identice cu cele ale valcenilor. Cam la fel este in intreaga zona olteneasca.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Si pentru ca tot am prins-o in toane bune, constatam cu placuta surprindere ca vremea isi manifesta generozitatea si asupra locuitorii din vestul tarii. Chiar daca uneori este mai dura cu ei si ii oblige sa accepte printre cele mai scazute temperaturi din tara, azi le ofera 25 de grade peste tot prin regiune, de la Timisoara pana la Arad.

Baimarenii isi scot deja tarabele cu produse traditionale in fata caselor, caci weekendul ce se apropie anunta temperaturi mari si ar fi pacat sa nu profite de turistii care isi fac aparitia pe aici.

25 de grade se prefigureaza si astazi in termometrele lor.

Centrul tarii are de furca cu norii care dau navala, insa nimic suficient de important incat sa aiba urmari majore. Sunt maxime de 24 de grade prin Targu Mures si Sibiu, in timp ce brasovenii ii urmeaza indeaproape,cu 23 de grade.

Soarele care straluceste deasupra Moldovei a avut grija sa isi inlature orice posibili adveresari de pe cer.

Asa se face ca rezultatul este cat se poate de multumitor pentru localnici: maxime de 27 de grade in Iasi, iar la Suceava, unde de obicei este putin mai rece, avem 26 de grade.

In Constanta s-a dus de mult vremea de plaja si nici azi nu e prea cald. Doar 22 de grade sunt la malul marii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si