Un scandal de proporții a avut loc în această dimineață, în sectorul 4 al Capitalei! Mai precis, o femeie a fost amenințată în plină zi, chiar de vecinul său cu moartea, pe Șoseaua Viilor.

De la ce a pornit scandalul între cei doi?

Nervos de faptul că aceasta i-ar fi reproșat că fac gălăgie constant în apartamentul său, individul, care ar fi de fapt un fost polițist aflat la pensie ar fi spart geamul acesteia.

În această dimineață, 8 ianuarie 2024, în jurul orei 05.55, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 18 Poliție a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că, un bărbat ar fi distrus geamul de la intrarea în locuința unei femei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind efectuată cercetarea la fața locului. Ulterior, Secția 18 Poliție a fost sesizată, din nou, cu privire la faptul că bărbatul ar fi amenințat victima cu acte de violență și s-ar fi închis în apartament, refuzând orice comunicare cu polițiștii care au revenit la adresă”, a transmis Poliția București.

Polițist amenințare București

Polițistul care ar fi amenințat o femeie din București ar fi avut implicații în scandalul cu Carmen Dan.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Elevii din 19 județe au rămas fără transport gratuit. Tinerii au protestat în fața Ministerului Educației: ”Ni s-a spus că asociatia noastră vine numai să se plângă”

Femeia a scăpat teafără din mâinile agresorului și ar fi sunat la 112 extrem de speriată de cele întâmplate. Se pare că el ar mai fi avut și în trecut probleme cu ceilalți vecini din bloc, acum șocați și ei de incidentul teribil.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

”Mi-a spart geamul vecinul de deasupra. Trimiteți, vă rog, un echipaj. Pe strada Viilor... Soțul meu este la pat, jos. Imobilizat!”,

acestea au fost cuvintele femeii, în urma interceptărilor, potrivit Antena 3 CNN.

În cele din urmă individul s-a baricadat în casă cu un pistol, iar după câteva ore negociatorii au intrat în casa lui, deoarece acesta nu dorit să coopereze nici cu ei, dar nici cu alți apropiați.

”Luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale – DGPMB au pătruns în imobil şi l-au imobilizat pe bărbat. În urma intervenţiei, nici bărbatul şi nici forţele de ordine nu au suferit vătămări”, a mai declarat Poliţia Capitalei.

Cine ar fi cel care a amenințat-o pe femeia din Capitală?

Potrivit surselor Antena 3 CNN, bărbatul ar fi fost protagonistul unui alt scandal, și anume cel al microfoanelor despre care fostul ministru de Interne Carmen Dan a reclamat că i-au fost montate în casă, în luna noiembrie 2017. Atunci, potrivit sursei menționate mai sus, s-a stabilit că microfoanele fuseseră plantate chiar de către angajații firmei chemate să "deparaziteze" casa ministrului de Interne de atunci. Protagoniștii ar fi fost doi foștii ofițeri DIPI (Departament de Informații și Protecție Internă din MAI), Mihai Bercaru și Cătălin Coman.

”Am găsit în locuinţa mea un dispozitiv care, după prima verificare, pare un dispozitiv de înregistrare audio(...) într-una dintre camerele din apartamentul în care locuiesc.

Fac precizarea că nu locuiesc într-o locuinţă a RAAPPS-ului şi în momentul în care am descoperit acest dispozitiv am procedat aşa cum era normal şi firesc- am sesizat organul competent, Poliţia Română, care a făcut demersurile necesare. Înţeleg că s-a înregistrat un dosar penal”, anunţa ministrul Carmen Dan în 29 noiembrie 2017, conform Gandul.

Citeste si: Oana Ioniță, despre cum i-a spus fiicei sale cine este tatăl ei adevărat. „Ea se aștepta. Ea a simțit tot timpul că Maxim a fost mult mai iubit sau atașat de Florin.”- kfetele.ro

Citeste si: Maria Constantin, dezvăluiri surprinzătoare despre momentele în care a fost înselată chiar în propria casă: ”Era un bun manipulator”- radioimpuls.ro

După ce au analizat apelurile efectuate pe numărul cartelei din dispozitivul de ascultare, oamenii legii ar fi descoperit că respectiva cartelă i-ar aparține lui Cătălin Coman, el fiind de altfel și omul care i-a verificat casa lui Carmen Dan şi a „găsit” microfonul, mai spune sursa menționată mai sus.

Polițist amenințare București

Un fost polițist din București a amenințat cu moartea o femeie din București.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Apelul disperat al femeii din Sectorul 4, amenințată cu moartea de vecinul său. ,,Trimiteți, vă rog, un echipaj''

Cătălin Coman ar fi fost bărbatul care a amenințat-o pe o femeie luni dimineață. El ar fi pensionat încă din anul 2016, conform sursei citate și are 56 de ani.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si