Premierul Ludovic Orban a declarat deja că el nu se regăsește în sondaj ca potențial candidat pentru primărie. Pe lângă cei patru, în sondaj sunt măsurați și candidații Alianței USR-PLUS care se luptă pentru un loc în interiorul Alianței, Nicușor Dan și Vlad Voiculescu.

Citeste si: Rareş Bogdan, DECIZIE FINALĂ! Candidează sau nu la Primăria Capitalei?

„Săptămâna care începe, luni,(...) va intra în teren un sondaj de opinie prin care vom testa potenţialii candidaţi ai partidului, patru la număr.

(...) Avem patru candidaţi pe care-i măsurăm, dar, evident, măsurăm şi alţi potenţiali candidaţi", a declarat Orban, într-un interviu la Hotnews.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Conform unor surse din partid cei patru candidați sunt europarlamentarul Rareș Bogdan, ministrul Muncii Violeta Alexandru, Ciprian Ciucu, președintele Agenției Funcționarilor Publici și Stelian Bujduveanu, liderul consilierilor PNL din București, scrie digi24.ro.

Citeste si: Orban, întrebat dacă preşedintele i-a cerut să candideze la Primăria Capitalei: E o minciună gogonată, nu are nicio legătură cu discuţiile dintre noi/ Dacă se teme că nu va mai fi propus premier: Între mine şi preşedinte este un parteneriat solid

În sondajul comandat de PNL sunt măsurați și Nicușor Dan și Vlad Voiculescu din partea alianței USR-PLUS. De asemenea, Nicușor Dan este măsurat și în varianta în care ar candida Vlad Voiculescu din partea alianței, iar Nicușor Dan ar rămâne candidat independent.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si