Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Surse: Rapperul Guess Who depistat cu un plic cu substanță albă, în toaletă, la Untold

Rapperul Guess Who se află în centrul unui nou scandal: artistul ar fi fost depistat cu substanțe interzise în toaleta VIP a festivalului Untold de la Cluj-Napoca.

Stirile Kanal D,

Rapperul Guess Who se află în centru unui nou scandal

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Asupra rapperului  Guess Who ar fi fost găsit un plic care conținea o pudră albă în toaleta festivalului Untold de la Cluj-Napoca.

Artistul s-ar fi aflat pe scena festivalului la ora 22.30.

Potrivit unor surse citate de StirileKanalD, la data de 09.08.2024, ora 01:40, Mocanu Laurențiu-Marian( Artistul Guess Who), ar fi fost identificat în grupul sanitar, de la zona VIP, în timp ce deținea "un plic transparent ziplock cu o substanță tip praf de culoare albă". Proba a fost trimisă la laborator pentru a fi stabilit despre ce substanță este vorba.

Rapper-ul Guess Who a mai fost prins în trecut sub influența substanțelor interzise, chiar când se află la volan.

De data aceasta, artistul a fost prins în toaletă, chiar după ce a coborât de pe scena de la UNTOLD.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Guess Who, suspect de conducere sub influența drogurilor

În toamna anului trecut, polițiștii rutieri l-ar fi prins pe artistul Guess Who conducând mașina sub influența narcoticelor.

Artistul a fost oprit de poliție în Piața Victoriei și testat cu aparatul Drugtest.

 

„La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 ani.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice", a transmis la acel moment Poliția Română.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336

alin 2 din Codul Penal”.

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că bărbatul este celebrul rapper „Guess Who” (Laurențiu Mocanu), care ar fi consumat cocaină. 

 

Într-una dintre melodiile sale, intitulată „Sex”, rapperul invocă consumul de droguri: „Nu există drog mai tare decât sexu’/ Am încercat și Ecstasy, și LSD, și restu’/

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI